ZERO cazuri noi de COVID-19 într-un singur judeţ din ţară

ZERO cazuri noi de COVID-19 într-un singur judeţ din ţară

Suntem la un Pas de 90.000 de cazuri. Pe teritoriul României au fost confirmate până acum 89.891 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Miercuri, 2 septembrie bilanţul epidemic al noilor cazuri a rămas neschimbat într-un singur judeţ din ţară. În Ialomiţa nu a fos înregistrat niciun caz nou de COVID-19.

Potrivit datelor oferite de Grupul de Comunicare Strategică, în data de 2 septembrie, situaţia judeţelor din România care au raportat cele mai multe noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore arată că după Bucureşti, care e cap de listă la infectări, urmează Dolj, Iaşi, Brasov, Timis:. 

Judeţele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din ultimele 24 de ore:
Bucureşti – 97 cazuri
Dolj, Iaşi – 61 cazuri
Braşov, Timiş – 60 cazuri

Judeţele cu cele mai puţine cazuri de COVID-19 în 24 de ore:
Ialomiţa – 0 cazuri 
Călăraşi – 7 cazuri
Giurgiu – 8 cazuri

În judeţul Cluj sunt acum 2.101 de cazuri raportate, după cele 37 de cazuri de ieri.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Înainte de toate, actuala pandemie care a întors lumea cu fundul în sus este o colosală afacere. Un editorial […]

Se cauta bani pentru Parcul Feroviarilor. Boc: ”Avem promisiuni de la Ministerul Mediului”

Se cauta bani pentru Parcul Feroviarilor. Boc: ”Avem promisiuni de la Ministerul Mediului”

Municipalitatea cauta bani pentru modernizarea Parcului Feroviarilor, parc ce urmeaza a fi al doilea cel mai mare din oras. Nord Conforest SA, același constructor care a amenajat Baza Sportivă Gheorgheni, și are în lucru Parcul „Între Lacuri”, Pădurea Clujenilor și parcul IL Caragiale, va efectua lucrările la amenajarea Parcului Feroviarilor, în suprafață de 53.457 mp, prin […]