Voiculescu toarnă de la ministerul ce l-a condus de parcă este în opoziție

Voiculescu toarnă de la ministerul ce l-a condus de parcă este în opoziție

Vlad Voiculescu face acuzații fără precedent la adresa premierului Cîțu, până mai ieri partenerul său de guvernare. Mai mult decât atât ridică suspiciunea unor probleme și nereguli grave petrecute în ministerul pe care l-a condus. Desigur face aceste dezvăluiri acum, după ce a fost demis și nu a spus nimic înainte, când deținea toate pârghiile pentru a face schimbări, pentru a gestiona cu celeritate, transparență și eficiență ministerul Sănătății.

Nu se poate dezice însă de rolul de victimă. Oricine altcineva este vinovat pentru erorile grave, gafele și problemele de la Sănătate. Este o dovadă de frivolitate și imaturitate să te lamentezi la capătul unui mandat eșuat, este o lipsă totală de asumare și responsabilitate să cauți vinovați, este o atitudine lașă și penibilă să nu admiți când ai greșit.

Războiul declarațiilor între Vlad Voiculescu și premierul Cîțu nu va rezolva criza sanitară, nu va crește numărul paturilor din ATI, nu va mări capacitatea de testare sau de vaccinare. Lupta între cine are sau nu dreptate, cine este mai vocal și cine pe cine acuză nu va aduce nimic bun românului. Și nimeni nu vrea să mai vadă spectacolul grotesc de la guvernare! – Ileana Cristina Dumitrache

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare