Voiculescu, Mafia, Oscarul și Rusia

Voiculescu, Mafia, Oscarul și Rusia

Obiceiul hoților de a striga „hoții” este probabil un sindrom patologic în cazul formațiunii de servicii USR-PLUS și a propagandei găunoase din jurul ei, cu matrice bolșevică reșapată pe margine de șanț.

Zilele acestea, penibilul și incompetentul furuncul al mafiei pharma din România, ca ventuză a tentaculelor caracatiței internaționale a industriei farmaceutice, aflată la mare cuncurență pe plan mondial cu cea de armament – l-am numit pe Vlad Voiculescu – acuza prin vuvuzelele lui din Cartierul Roșu al presei că bietul puiuț de turnător ar fi căzut din vârful copacului răpus de „mafie”, ba chiar de „mafia epoleților”? Adică chiar de ai lui?, că n-am înțeles prea bine. Chiar maxi-mafia, REȚEAUA din spatele lui, scoasă goală în vitrină de Ion Spânu? Nu, nu aceea. Mafioții și securiștii lor sunt întotdeauna mai buni decât ai altora.

Dar doar o zi a trecut de la of-urile și plânsetele pe balalaikă că iacă, mini-mafia era taman sub el, explodată acum cu putere din epicentrul furunculului aflat în supurație prelungită. După cum a ieșit la iveală, mai mulți afiliați Big Pharma au fost numiți chiar de către furuncul în funcții-cheie, între care un fost reprezentat al PFIZER – dacă ați auzit de molohul ăsta vaccinist – instalat peste noapte ca ditamai vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentelor.

Schema pare copiată după „modelul” european, unde șefa Agenției Europene a Medicamentelor este, cu siguranță fără nici o legătură cu firma, desigur – la fel ca și cazurile deceselor vaccinaților -, fostă lobistă a aceluiași colos cu țepi de seringi care testează cu serul experimental PFIZER întregul glob, devenit un Auschwitz planetar înainte de Holocaust, potrivit unor personalități și oameni de știință israelieni.

Ca să pară șmecher și susținut bombastic la nivel internațional, de să-și plângă Cîțu-n pumni ce bombonică de ministrel a pierdut, adevarată mafie din jurul furunculului i-a pus-o și de o lovitură de imagine, chipurile, menită să dea bine la hipstărimea mondială spălată la creier. Așa că l-au butonat pe un alt turnător, rezidentul moscovit Edward Snowden, să-i dea un pupic pe Twitter, de consolare, chiar în plin scandal de demitere. Poate-poate, cu mari „șanse” din butoane, o să-l vedem pe Vlăduț în curând strângându-l la piept pe dezbrăcatul de Oscar mai ceva ca pe-un vaccin. Și-atunci să vedeți ce-o să-i zică el lui Cîțu!… Să nu credeți că susținerea rusească a apărut așa, întâmplător. În astfel de cazuri întâmplarea nu există.

Admirat de mulți, faptic, Edward Snowden este doar un Pacepa dintr-un soi mai de pigmeu. Marile lui dezvăluiri erau lucruri cunoscute în orice serviciu de informații al lumii dar turnătoria lui a folosit, ca și în cazul lui Pacepa, la nivel geostrategic, aceluiași dușman comun al României și Americii reale, respectiv Rusiei etern imperialiste.

Dovadă și faptul că turnătorul a primit protecția SVR-ul rusesc și rezidență permanentă la Moscova,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare