VIDEO Viral: Un câine oprește traficul pentru a cere ajutor după ce proprietarul său s-a prăbușit la pământ

VIDEO Viral: Un câine oprește traficul pentru a cere ajutor după ce proprietarul său s-a prăbușit la pământ

Un câine a salvat viața proprietarei sale după ce a oprit o mașină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii care s-a prăbușit la pământ într-un cartier din Canada, relatează Insider.

Haley Moore își scosese la plimbare cățeaua de un an și jumătate, Clover, săptămâna trecută când a suferit ceea ce părea a fi o criză epileptică.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi a unui vecin al femeii ce locuiește într-o suburbie a orașului Ottawa arată cum câinele se uită să vadă ce este în neregulă cu Moore înainte de a se elibera din lesă și opri o mașină aflată în trecere.

Șoferul acesteia a declarat pentru CTV News că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a-mi bloca furgoneta”.

Clover a reușit să atragă atenția și unui alt trecător, un vecin al femeii, și după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia lui Moore.

„Când mi-au bătut vecinii la ușă aceștia erau agitați și câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore.

Când familia femeii a ajuns la locul incidentului Moore se afla deja în ambulanță, revenindu-și după ce a fost tratată de paramedici.

Deși deocamdată medicii nu au descoperit cauza exactă a crizei, Moore a declarat pentru CTV News că:

„Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranță știind că ea va fi acolo pentru mine. Știți cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor și o iubesc de nu mai pot”.

Clover, care a fost adoptată de la un centru pentru câini abandonați, a primit o friptură drept mulțumire pentru curajul ei.

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Copiii învață să prevină bullying-ul și agresiunea în școli

Copiii învață să prevină bullying-ul și agresiunea în școli

Copiii care au sprijinul și susținerea adulților din jur pot înțelege mai ușor când și de ce apare bullying-ul, cum pot preveni acest fenomen, cum pot relaționa mai bine la școală și oriunde interacționează cu alți copii. În fiecare zi a lunii mai, psihologul Gabriela Maalouf vine cu câte o nouă emisiune la Itsy Bitsy FM, în […]

Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Poliţiştii orădeni au stabilit identitatea bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit miercuri pe insuliţa din zona Silvaş. Este vorba despre Sebastian Florin Secară, un tânăr din Oradea. Aşa cum BIHOREANUL a relatat, trupul neînsufleţit a fost găsit miercuri, într-o stare avansată de descompunere, pe insuliţa din zona Silvaş şi a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, […]