Un pas spre normalitate. Olanda relaxează măsurile de protecție anti-Covid19

Un pas spre normalitate. Olanda relaxează măsurile de protecție anti-Covid19

În ciuda avertizărilor din partea epidemiologilor, Guvernul olandez a decis să ridice restricțiile, după patru luni de carantină dură. Autoritățile speră că tot mai mulți olandezi se vor vaccina.

Potrivit noilor reglementări, cetăţenii se vor putea deplasa pe străzi şi în timpul nopţii, întrucât interdicţia de circulaţie impusă în ianuarie va fi ridicată complet. Totodată, magazinele şi terasele restaurantelor vor fi redeschise doar în anumite condiţii, iar olandezii vor putea primi acasă cel mult doi vizitatori, faţă de unul până acum.

În Olanda, rata incidenţei pe şapte zile la 100.000 de persoane este în prezent de 220, iar până în prezent, aproximativ 5 milioane de persoane au fost vaccinate cu cel puţin prima doză în Olanda, ţară cu 17 milioane de locuitori. 

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Sărăcia i-a scos în stradă pe columbieni

Sărăcia i-a scos în stradă pe columbieni

Distribuie dacă ți-a plăcut Columbia este în stradă de câteva zile, între protestatari şi forţele de ordine având loc ciocniri puternice. Mişcările de stradă au fost declanşate de impozitele propuse asupra serviciilor esenţiale, asupra alimentelor şi a veniturilor lucrătorilor, pe fondul unei pandemii care golește populaţia de resurse. Protestele au început în 28 aprilie.   Represiunile […]