Turcan nu a mărit PENSIILE, dar le oferă sporuri $ angajaților care le recalculează

Turcan nu a mărit PENSIILE, dar le oferă sporuri $ angajaților care le recalculează

Ministrul Muncii Raluca Turcan nu a mărit pensiile românilor cum a promis în campania electorală, dar le oferă stimulente financiare angajaților care le recalculează. Asistăm la o batjocură generalizată din partea guvernării PNL la adresa pensionarilor. Raluca Turcan i-a anunțat pe oameni că se vor mări pensiile prin 2023 sau cel mai probabil la sfântul așteptă, odată cu obștescul sfârșit al PNL la guvernare.

„Ne-am asumat evaluarea tuturor dosarelor de pensii din România şi facem acest lucru în paralel cu procesarea dosarelor actuale ale românilor care se pensionează. Este un proces complex, dar absolut necesar, unul în care sunt deja implicate resurse considerabile. Calendarul nostru ţine cont atât de numărul de dosare rămase de evaluat, cât şi de gradul de complexitate al acestora – am evaluat deja peste 230.000 de dosare, dar vor urma dosare de mare complexitate, cu elemente diferite de contributivitate. Ca iniţiator al recalculării pensiilor din România îmi doresc ca acest proces să fie parcurs cu atenţie şi respect faţă de beneficiari, dar şi fără întârzieri şi din aceste motive voi continua să mă aflu cât de des posibil între colegii din teritoriu, între cei care înţeleg şi contribuie la acest efort”, a scris, sâmbătă, ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook.

Banul nemuncit la STAT pentru stat

” Toţi cei implicaţi ştiu deja că lucrăm la o serie de măsuri care să permită continuarea accelerată a acestei activităţi în perioada următoare prin suplimentarea de personal (pe perioadă determinată) şi stimulente pentru cei care şi-au dublat practic activitatea. Am comunicat astăzi colegilor din Casa de Pensii Sibiu intenţia noastră de a finaliza actul normativ referitor la recrutarea de personal şi acordarea de stimulente în cel mai scurt timp posibil. În felul acesta pregătim cadrul legal pentru absorbţia banilor din PNRR pentru reforma sistemului de pensii,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare