Totul merge ca pe roate sub guvernarea PNL-USR. Prețurile au sărit în aer

Totul merge ca pe roate sub guvernarea PNL-USR. Prețurile au sărit în aer

Totul merge ca pe roate sub guvernarea PNL-USR PLUS-UDMR. Atâta doar că în ultimul an benzina s-a scumpit cu vreo 20%, ceea ce a dus și o creștere a produselor de pe rafturile magazinelor, observă Dan Rădulescu, fost membru USR din aripa conservatoare, actual membru AUR.

Pentru că totul merge ca pe roate, în ultimul an benzina s-a scumpit cu vreo 20%, ce să zic un pas mic la pompă, un pas mare pentru marfa de pe rafturi, că toate se leagă pe lumea asta. Totuși, cică ar fi cazul să ne panicăm, oricum avem printre cele mai mici prețuri din Europa, după bulgari, evident.

Nu știu de ce am impresia că toate aceste comparații liniștitoare n-au nimic în comun cu speranța de viață ori cu gradul de fericire pentru că da, există și astfel de sondaje prin sociologie, dar ele nu se pun la noi .Altfel, alt securist, tov. Ioan Nicolae, Interagro – dacă vă spune ceva, se pregătește și el, săptămâna viitoare să dea nas în nas cu tov. Dragnea, pardon, cu comisia de eliberare condiționată, c-a obosit să steie atât amar de câțiva anișori pentru o prostie pe banii noștri. Și, oricum, are peste 60 de ani și, de la vârsta asta, faptele penale nu se mai pun”, scrie Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bucurie si speranta

Bucurie si speranta

Să trăim fiecare săptămână ca și cum ar putea fi ultima, pregătiți de mult dorita întâlnire cu Mirele Hristos. Magnolia este deosebit de admirată, dar frumusețea nu durează. Totul se transformă în uscăciune. O adiere de vânt subțire însă poate renaște totul. Harul învierii este singura noastră speranță. Nu toată ziua sunt Paștile, zice o […]

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]