Tone de deșeuri aruncate pe malul Someșului, lângă centura ocolitoare a orașului

Tone de deșeuri aruncate pe malul Someșului, lângă centura ocolitoare a orașului

Pe terenul aflat între centura ocolitoare a Clujului (prelungirea Bulevardului Muncii) și râul Someș se află o groapă de gunoi ilegală. 

„În ciuda nenumăratelor sesizări la Garda de Mediu si Primăria Cluj-Napoca depozitarea gunoaielor pe terenul situat între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) si Râul Someșul Mic în zona stației de epurare, merge înainte.

În comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Someșul Mic, unde se transportă gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem într-o ligă superioară, avem transport cu maşini de 16 tone.

Transportul gunoiului are loc în timpul zilei, fără ca şoferii să se prea ascundă, într-adevăr atât timp cât am fost văzut, au stat și au aşteptat să plec.

De la distanță am reuşit să surprind un camion de mare tonaj care deversează gunoi pe marginea unei bălți din vechea albie minora a Râului Someș și nu a fost prea greu având în vedere că din spusele celor care colectează fier vechi vin cel puțin 2 mașini pe oră”, e mesajul publicat de un clujean pe grupul Clujul Civic

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]