Statul a declarat RĂZBOI Bisericii și credincioșilor ortodocși. Troika IOHANNIS-ORBAN-ARAFAT a extins măsura interzicerii pelerinilor în biserici și mănăstiri pe tot cuprinsul țării, fără o minimă informare sau consultare a BOR. Interdicții și în ILFOV!

Statul a declarat RĂZBOI Bisericii și credincioșilor ortodocși. Troika IOHANNIS-ORBAN-ARAFAT a extins măsura interzicerii pelerinilor în biserici și mănăstiri pe tot cuprinsul țării, fără o minimă informare sau consultare a BOR. Interdicții și în ILFOV!

VIDEO adiacent: Avocatul Andrei Vlădăreanu și Părintele Constantin Sturzu la Universul Credinței despre ilegalitățile de la Iași

Forțe uriașe ale Poliției și Jandarmeriei, filtre și patrule, sunt dispuse în Județul Iași și județele adiacente pentru a bloca accesul românilor la Sfânta Parascheva. Cuvioasa este încercuită – arestată! – în acest moment, potrivit datelor noastre, de un efectiv impresionant al Ministerului de Interne: între 1000 și 2000 de cadre. Cine și de ce a dispus această măsură disproporționată și ultracostisitoare, extinsă acum, la fel de abuziv, și în alte județe din țară? Aflați aici ce am constatat noi:

PAS CU PAS

De la numirea a peste 3 milioane de români implicați în viața țării, plus a famililor lor, în total cel puțin 9 milioane de români, cu apelativul de „fanatici religioși”, până la interzicerea lor în sfintele lăcașuri de Paști și, acum, la pelerinajele anuale de Sfânta Parscheva și, în curând, Sfântul Dimitrie dar și, pe șest, în lăcașuri bisericești din mai multe județe ale țării, nu a fost, iată, decât un pas.

„Pas cu pas”, după cum ne-a avertizat de altfel președintele luteran Klaus Iohannis, fostul fidel al Grupului Grivco – Dan Voiculescu și premier al lui Mircea Geoană transformat peste noapte în anti-PSD-ist. Noi, care chiar credeam că fostul FSN e „ciuma roșie” cu care luptă farul PNL-PLUS-USR, ne-am mirat foarte tare când am văzut că sasul Klaus Iohannis îl menține în funcție pe palestinianul musulman-Bahaist Raed Arafat, știind că acesta fusese un susținător înfocat al contracandidatului său la președinție, „ciumatul” Victor Ponta, „micul Titulescu” al marelui Adrian Năstase. Să fi contat profesionalismul său? Sau altceva, ce nu știm noi?

Cazul Aura Ion – Apuseni

În privința profesionalismului, au uitat așa de repede românii de cazul morții studentei Aura Ion și a pilotului Adrian Iovan? Dacă da, vă readucem noi aminte că pe numele lui Raed Arafat este depusă încă de anul trecut o Plângere Penală de către familia Aurei Ion.
Acțiunea penală este motivată de faptul că Raed Arafat a solicitat
intervenția cu un avion SMURD, deși știa, susțin apărătorii familiei
Aurei Ion, că acesta nu are dotările necesare pentru a interveni pe timp
de noapte și în condiții de ceață. Practic, dintr-o decizie proastă, bazată pe înfumurare și dorința de a lua caimacul mediatic, au murit doi oameni de ispravă ai României.

Dar sunt singurii? Au uitat românii deja de Colectiv?

ARAFAT – DEMISIA! 

Plângerea Penală pentru cazul din Apuseni se adaugă unei alte Plângeri Penale depusă de Grupul Civic Reset, după video-dezvăluirile din ziarul Libertatea de anul trecut. Imaginile ascunse până recent presei și – ceea ce e și mai grav – Parchetului, în care Arafat se scarpină cu antena de la stație înconjurat de morți calcifiați și răniți care se zvarcolesc pe jos,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]