Se vor închide şi la Cluj-Napoca restaurantele?

Se vor închide şi la Cluj-Napoca restaurantele?

În tot mai multe oraşe din ţară, inclusiv în capitală, s-au luat măsuri drastice de protecţie sanitară împotriva noului coronavirus, incluzând închiderea restaurantelor şi a cafenelelor. Va fi şi cazul municipiului Cluj-Napoca?

În urma exploziei de cazuri noi de COVID-19, autorităţile sanitare decid în marile oraşe, în funcţie de rata de infectare să închidă restaurantele şi cafenelele. Ce spune prefectul Clujului despre închiderea acestora în municipiul Cluj-Napoca?

La întrebarea dacă se ia în calcul închiderea restaurantelor în municipiul Cluj-Napoca şi dacă s-a depășit deja rata de infectare de 1,5 la mia de locuitori prefectul Mircea Abrudean a spus că va fi prompt cu informarea publicului în mass-media.

„Am spus-o și zilele trecute. Dacă depășim rata incidenţei de 1,5 la mie luăm în calcul toate măsurile necesare. Când va fi cazul vom comunica măsurile, așa cum am făcut de fiecare dată”, a transmis prefectul Clujului.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]