Se deschid noi fluxuri de vaccinare la Cluj

Se deschid noi fluxuri de vaccinare la Cluj

Municipalitatea clujeană a pregătit infrastructura pentru noi fluxuri de vaccinare în centrele administrate de instituție în școlile clujene. 

Fluxuri operaționale vor fi deschise în centrele Școala Generală Ion Creangă – patru fluxuri, plus echipă mobilă (la domiciliu; Școala Generală Iuliu Hațieganu – patru fluxuri, plus echipă mobilă (centre rezidențiale); Colegiul Tehnic de Transporturi Transilvania – patru fluxuri; Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu – 4 fluxuri.

Din 6 aprilie, un nou flux pentru vaccinare va fi operațional la Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Vaccinarea la domiciliu pentru persoanele imobilizate sau nedeplasabile se realizează cu suportul direcției de asistență socială și medicală a municipalității, iar programările pot fi realizate de luni până vineri. Duminică, numărul persoane vaccinate în județul Cluj a fost de 2.685, iar totalul de până acum, de 163.848 de persoane.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]