Sâmbătă marș important al patrioților români: pe 6 decembrie vom fi în parlament

Sâmbătă marș important al patrioților români: pe 6 decembrie vom fi în parlament

Sâmbătă, 3 octombrie 2020, va avea loc un marș organizat de către Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu.

Evenimentul va începe la ora 17.00 în Piața Victoriei.

O mulțime impresionantă este așteptată să vină, susținători ai Alianței pentru Unirea Românilor și nu numai.

Evenimentul pornește din fața Palatului Victoria și marșul se va îndrepta spre Palatul Parlamentului.

„Pe 3 octombrie vom porni din fața Palatului Victoria marșul către parlamentul României.

La 30 de ani de la revoluție este nevoie ca tinerii să se implice în politică iar România are nevoie de o forță conservatoare patriotică care să apare intereselor micilor producători români, a companiilor românești, să redea resursele noastre naturale în mână românilor, să oprească jaful din pădurile țării.

Am reușit la alegerile locale să avem candidați în majoritatea județelor țării, în altele am fost respinși în mod nefondat. Am obținut primele trei primării din România dintre care și un oraș și peste 100 de consilieri au intrat în consiliile locale de unde vor apără pe români de mafia politică care a dominat țara.

Suntem la acest moment peste pragul electoral și dacă nu se va încălca legea și abuzurile vor fi minime vom reuși să ducem patrioții români în parlament” a declarat George Simion.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]