Sâmbătă marș important al patrioților români: pe 6 decembrie vom fi în parlament

Sâmbătă marș important al patrioților români: pe 6 decembrie vom fi în parlament

Sâmbătă, 3 octombrie 2020, va avea loc un marș organizat de către Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu.

Evenimentul va începe la ora 17.00 în Piața Victoriei.

O mulțime impresionantă este așteptată să vină, susținători ai Alianței pentru Unirea Românilor și nu numai.

Evenimentul pornește din fața Palatului Victoria și marșul se va îndrepta spre Palatul Parlamentului.

„Pe 3 octombrie vom porni din fața Palatului Victoria marșul către parlamentul României.

La 30 de ani de la revoluție este nevoie ca tinerii să se implice în politică iar România are nevoie de o forță conservatoare patriotică care să apare intereselor micilor producători români, a companiilor românești, să redea resursele noastre naturale în mână românilor, să oprească jaful din pădurile țării.

Am reușit la alegerile locale să avem candidați în majoritatea județelor țării, în altele am fost respinși în mod nefondat. Am obținut primele trei primării din România dintre care și un oraș și peste 100 de consilieri au intrat în consiliile locale de unde vor apără pe români de mafia politică care a dominat țara.

Suntem la acest moment peste pragul electoral și dacă nu se va încălca legea și abuzurile vor fi minime vom reuși să ducem patrioții români în parlament” a declarat George Simion.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Asociația Grupul de Acțiune Locală GAL Caraș-Timiș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Școala Gimnazială Târnova și Asociația de Prietenie Romano-Franceza „ROMFRA”, a lansat proiectul „Măsuri integrate pe teritoriul GAL Caraș-Timiș”. Astfel, au fost selectate 1.260 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială selectate pentru a beneficia de sprijin în cadrul proiectului. Obiectivul […]

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să […]