Rodica Boancă (AUR): Florin Cîțu susține că ‘o ducem bine’, dar continuă să îngroape România în împrumuturi

Rodica Boancă (AUR): Florin Cîțu susține că ‘o ducem bine’, dar continuă să îngroape România în împrumuturi

Rodica Boancă, senator AUR, a fost invitată la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 20 Aprilie pentru a discuta despre „reușitele” guvernului Cîțu: tăierea subvențiilor, eliminarea finanțării depozitelor agricole regionale din Planului National de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), împrumuturile recente făcute de Ministerul Finanţelor, dar și alte subiecte de actualitate ce pot fi urmărite pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/4-DC-yQ6BF/

Doamna senator vorbește despre situația nemaiîntâlnită din Sectorul 1 unde Dan Tudorache pare să fie câștigătorul scrutinului din Septembrie 2020 cu o diferență de 1300 de voturi.

“Pare că doamna Clotilde Armand a câștigat prin fraudă cel mai bogat sector al Capitalei. Ancheta asta spune, renumărarea voturile confirmă acest lucru. Aceste 1300 de voturi reprezintă un număr considerabil și înseamnă că 1300 de persoane au fost furate în Sectorul 1. Sper ca doamna Clotilde Armand să plătească împreună cu toată echipa care a fraudat aceste alegeri și să existe o anchetă deschisă din partea autorităților.

Această situație trebuie să fie un exemplu pentru cei care au astfel de obiceiuri și fac astfel de lucruri pentru că este o practică destul de comună în mediul politic românesc, ca la numărarea voturilor, așezarea lor sau la prelucrarea lor să se întâmple fenomene. Voturi de la un partid se transpun la alt partid, migrează sau se pierd buletine de vot și este imperios necesar ca hoția să fie aspru pedepsită în România.

Cea mai mare problemă este că oamenii își vor pierde și mai tare interesul pentru a vota, încrederea în politicieni, oricum încrederea este spre zero, iar acest moment nu face decât să valideze că neîncrederea oamenilor este justificată.”

Întrebată ce a făcut statul român până acum pentru agricultura românească și pentru oamenii care pleacă la muncă în străinătate să muncească pământul altora:

“Atâta timp căt avem un președinte afiliat unor interese antiromânești,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bucurie si speranta

Bucurie si speranta

Să trăim fiecare săptămână ca și cum ar putea fi ultima, pregătiți de mult dorita întâlnire cu Mirele Hristos. Magnolia este deosebit de admirată, dar frumusețea nu durează. Totul se transformă în uscăciune. O adiere de vânt subțire însă poate renaște totul. Harul învierii este singura noastră speranță. Nu toată ziua sunt Paștile, zice o […]

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]