Protest AUR Piața Victoriei. George Simion: să se limiteze mandatele de primar la 2 alegeri

Protest AUR Piața Victoriei. George Simion: să se limiteze mandatele de primar la 2 alegeri

Începând cu ora 17.00 în Piața Victoriei are loc un protest organizat de George Simion și AUR. În centrul Bucureștiului s-a adunat o mulțime impresionantă cu multe steaguri tricolore cu români veniți din toate colțurile țării.

Protestul este unul îndreptat împotriva clasei politice post-decembriste, considerată vinovată pentru dezastrul din România ultimilor 30 de ani.

„Noi suntem AUR, Alianța pentru Unirea Românilor. Avem un sistem odios, un sistem care și-a bătut joc de oameni. Ei sunt gata să distrugă tot ce a mai rămas omenește pe acest pământ. Noi suntem aici, gata să spunem STOP.

Pornim un protest maraton pentru a scăpa România de hoție, de ticăloși, de securiști, de cei care au vândut țara noastră.” a declarat George Simion liderul AUR.

Participanții la manifestație au enunțat 10 revendicări clare, măsuri necesare pentru a se face dreptate pentru România.

Începem protestul maraton!

Publicată de George Simion pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

„După 1945 ne-au schimbat ordinea noastră firească, au intors normalul și l-au făcut anormal, au întors legea noastră și domnitorii creștini, au pus răul la conducerea țării. Avem un singur scop: România Mare, normală, de la Nistru și până la Tisa, în care pădurile să aparțină românilor, în care justiția să fie justiție pentru toți, în instanța de judecată să ți se facă dreptate” a declarat liderul protestului, George Simion.

Cei prezenți au cerut ca averile dobândite ilegal să fie confiscate, toți ticăloșii care au vândut România să rămână fără averi, să se facă o lege a averilor ilicite.

„Nu suntem de acord ca unii să ne bage în case, unii care au palate de milioane de euro.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]