Propunerea lui Ciolacu către Firea: va fi parlamentar

Propunerea lui Ciolacu către Firea: va fi parlamentar

Marcel Ciolacu, șeful de la PSD, ține aproape de Gabriela Firea după ce aceasta a luat un scor mare la alegerile locale din acest an.

Deși a pierdut capitala în favoarea lui Nicușor Dan, Gabriela Firea s-a situat la puține procente diferență.

Ori aceste procente pot aduce voturi pentru PSD în alegerile din 6 decembrie iar Ciolacu i-a garantat lui Firea un post de europarlamentar:

„Astăzi Nicușor Dan și Ludovic Orban au confirmat că proiectele Gabrielei Firea pentru București erau foarte bune!

De aceea, Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD în evaluarea proiectelor noii administrații a dreptei reunite la București.

Sunt convins că Gabriela Firea va apăra bucureștenii de orice posibil abuz al lui Nicușor Dan și al aliaților săi. Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului în toate acțiunile care sunt în interesul bucureștenilor. Așa cum am și anunțat, colega mea va continua proiectele de dezvoltare a Capitalei în calitate de parlamentar!

Sunt convins că o mare parte dintre locuitorii Bucureștiului o apreciază în continuare, iar ceilalți vor simți rapid care e distanța dramatică între promisiuni și realitate.”

  • A fost declarată stare de urgență în Cehia

    O nouă stare de urgenţă la nivel naţional în Cehia a intrat în vigoare, informează dpa. Guvernul premierului Andrej Babis a decis să declare starea de urgenţă din cauza „creşterii semnificative” a numărului de infectări cu noul coronavirus.

  • Coronvirus: Paris, nivel maxim de alertă sanitară

    Autorităţile franceze vor impune pentru Paris şi regiunea pariziană nivelul maxim de alertă sanitară la începutul acestei săptămâni ca urmare a creşterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A fost înființată Asociația pentru Promovarea Timișoarei, în primă fază parteneriat între primărie, aeroport, patroni din HoReCa, ghizi și Iulius Town

A fost înființată Asociația pentru Promovarea Timișoarei, în primă fază parteneriat între primărie, aeroport, patroni din HoReCa, ghizi și Iulius Town

Marți, 27 iulie, consilierii locali din Timișoara au aprobat înființarea Asociației pentru Promovarea Timișoarei. Practic, vorbim de un parteneriat între primăriei, Aeroportul Timișoara, asociația patronală Horetim, Attrius Developments (Iulius Town) și Breasla ghizilor. Care are drept scop punerea în valoare a atuurilor orașului. Teoretic, acestora li se pot alătura, în timp, și alte asociații sau […]