Primul Forum Economic România-Iran organizat de CCIA Timiș

Primul Forum Economic România-Iran organizat de CCIA Timiș

Sub sloganul „Șansa ta la un parteneriat internațional”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Ambasada României în Republica Islamică Iran organizează primul eveniment ecomomic online România – Iran, destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale și identificării de oportunități de afaceri și investiții pe cele două piețe.

Scopul evenimentului este de a prezenta evoluțiile economice în Iran, strategiile de import/export și oportunitățile de afaceri pe relația cu Uniunea Europeană, date statistice privind economia iraniană cât și informații referitoare la cele două instrumente europene – INSTEX și DueDilligenceHelpDesk – materiale extrem de utile pentru firmele românești care confirmă existența unui mare potențial pentru dezvoltarea pe termen lung a relațiilor bilaterale, cu prioritate în sectoarele industrial și servicii din Iran aflate pe locul doi în lume în materie de profituri.

Prezentarea va fi făcută de către Excelența Sa, Doamna Mirela-Carmen GRECU, Ambasadorul României în Republica Islamică Iran.

Vor participa și reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și ai Camerei de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul se va desfășura miercuri 7 aprilie 2021, pe platforma Zoom a CCIA Timiș, începând cu ora 11.00.

Înregistrarea la eveniment se face accesând link-ul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJcpcuygqzgtGd0nRpfwszEQLukEqPOCqPVU

Participarea firmelor este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 6 aprilie 2021.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]