Premii și oferte de #mALL BLACK FRIDAY, la SHOPPING CITY TIMIȘOARA

Premii și oferte de #mALL BLACK FRIDAY, la SHOPPING CITY TIMIȘOARA

Pe 13 noiembrie, SHOPPING CITY TIMIȘOARA dă startul campaniei #mALL BLACK FRIDAY și oferă noi motive de bucurie pasionaților de shopping. Cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, IT&C, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 70% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away.

În weekendul 13-15 noiembrie, #mALL BLACK  FRIDAY aduce la Shopping City Timișoara oferte unice și premii pentru shopping: astfel, cumpărăturile de minimum 300 lei, pe maximum 3 bonurile fiscale (Hypermarket Carrefour nu este inclus), pot aduce prin tragere la sorți trei superpremii: 1 televizor Smart LED Samsung, 1 Automat de cafea Krups sau 1 Consolă PS4 Sony PRO ITB. Regulamentul complet de participare se găsește aici.

Reduceri de până la 70% la branduri renumite

Promoțiile și reducerile considerabile se vor activa pe toată durata lunii noiembrie și vor ajunge și până la 70% la toate produsele sau la produse selectate, în magazine precum: 

  • INTERSPORT: reduceri de până la 60%, în perioada 13-15 noiembrie, în limita stocului disponibil; Sale -50% la cel de-al doilea produs, în perioada 16-30 noiembrie, în limita stocului disponibil (reducerea se aplică din prețul de vânzare celui de-al doilea produs – cel cu prețul cel mai mic)
  • TRIUMPH: 30% reducere la toate produsele de lenjerie intimă
  • NORIEL: până la 70% reducere la jucării selecționate și până la 50% reducere la articole vestimentare selecționate
  • ANNA CORI: 60% reducere la produsele din colecția de toamnă-iarnă 2020
  • TEZYO: reduceri de pânâ la 50%
  • SALAMANDER: reduceri de pânâ la 50%
  • TEILOR: 30% reducere pentru colecția Legendary Diamonds
  • SMYK: 50% reducere la articole selectate
  • CCC: până la 50% discount la o selecție de modele Lasocki,

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]