Premieră în Serbia: primești 25 de euro dacă te vaccinezi împotriva Covid-19

Premieră în Serbia: primești 25 de euro dacă te vaccinezi împotriva Covid-19

Distribuie dacă ți-a plăcut

  Premieră în pandemie: Serbia își va plăti cetățenii ca să se vaccineze împotriva Covid-19, în speranța că va reuși să-și relanseze campania de imunizare, după ce interesul public a scăzut. Astfel, cei care s-au vaccinat deja sau vor face acest lucru până la sfârșitul lunii mai vor primi 25 de euro.

  Toți cei care au primit deja una sau două doze și toți cei care vor fi vaccinați cu cel puțin o doză până pe 31 mai vor primi 3.000 de dinari (echivalentul a 25 de euro)”, a declarat Aleksandar Vucic, invitat la televiziunea publică. El a adăugat că speră ca aproape 3 milioane de persoane vor fi vaccinate până la sfârșitul lunii mai, cu cel puțin o doză a vaccinului, informează Smartradio.

  Autoritățile doresc ca această nouă inițiativă să „răsplătească persoanele care și-au manifestat responsabilitatea”, a mai spus Vucic. El a anunțat, de asemenea, că angajații din sectorul public care nu au fost vaccinați nu vor mai primi concediu medical cu plată dacă contractează SARS-Cov-2.

  Distribuie dacă ți-a plăcut

    » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

   Articole similare

   Macron, după ce a fost pălmuit pe stradă: Este un fapt izolat

   Macron, după ce a fost pălmuit pe stradă: Este un fapt izolat

   Distribuie acest articol! Președintele Franței, Emmanuel Macron, a reacționat cu ironie la incidentul de marți, 8 iunie, când a fost lovit în plină de stradă de către un cetățean francez, „Evident, ostilitățile au început!”,, a declarat Macron inițial. Ulterior, şeful statului francez şi-a mai nuanţat reacţia, într-o declaraţie pentru Le Dauphine Libere. „Totul este în regulă. […]