Preacurvie politică: au bătut palma și fuzionează

Preacurvie politică: au bătut palma și fuzionează

Două partide ale securități statului au bătut palma și fuzionează.

Partidul inexistent ALDE, condus de eternul politician Călin Popescu Tăriceanu, va fuziona cu rămășița social-securistă Pro România, condusă spre succes de fostul PSD-ist Victor Ponta.

Pui tinerețea și energia pe de o parte și vii cu banii de campanie din cealaltă și treaba este ca și rezolvată.

ALDE nu mai avea nici o șansă să treacă de baremul de 5% care asigură accesul în parlamentul României. Pro România are șanse să treacă dar acestea vor mai scădea o dată cu fuziunea cu defunctul ALDE.

Mulți membri de partid sunt supărați deoarece ALDE va orimi din locurile eligibile deși nu aduc nici un aport electoral, ba tocmai invers: mai scade numărul de parlamentari.

Dar banul și prietenia securistă sunt ochiul dracului.

Aceeași politicieni conduc țara de 30 de ani… o conduc spre dezastru. De fiecare dată se reinventează în noi forțe politice, în esență este vorba despre aceeași oameni.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]