Poliție Politică. Acțiune ilegală împotriva lui George Simion

Poliție Politică. Acțiune ilegală împotriva lui George Simion

Acțiunea ilegală de percheziție și intimidare exercitată de reprezentanți ai Poliției Române împotriva lui George Simion și a celor care protestau în Piața Victoriei.

S-a întâmplat acest lucru la miezul nopții, poliția fiind pregătită cu macarale ca să ridice autocarul și să elibereze în forță Piața Victoriei, astfel încât Luni dimineața, când premierul se va prezenta la birou, să nu fie deranjat vizual și auditiv de românii nemulțumiți.

Percheziția a decurs fără incidente și nu au fost descoperite lucruri ilegale, fapt ce a fost consemnat într-un proces verbal de percheziție, proces verbal întocmit de mână la solicitarea celor prezenți.

George Simion acuză Poliția Română, Jandarmeria și serviciile secrete că fac jocurile partidelor politice parlamentare și fac poliție politică. Nu este prima oară când este intimidat.

„Poliția trebuie să se ocupe de clanurile interlope, să facă ordine în țară, poliția trebuie să stopeze jaful politic la care este supusă România. Criminalii și hoții sunt în cele trei palate din București, nu în Piața Victoriei. În loc să apere pe români de hoți poliția română apără pe hoți și criminali de români. Este mai rău ca în comunism: ți se inventează droguri, arme numai ca să pună mână pe noi. Nu aubreușit deoarece sunt un om cinstit, nu au de unde să ne ia” a declarat George Simion.

Vă reamintim că în acest weekend s-a desfășurat un protest în Piața Victoriei. Protestul a fost organizat de către Alianța pentru Unirea Românilor și co-președintele George Simion.

 • Poliție Politică. Acțiune ilegală împotriva lui George Simion

  Acțiunea ilegală de percheziție și intimidare exercitată de reprezentanți ai Poliției Române împotriva lui George Simion și a celor care protestau în Piața Victoriei. S-a întâmplat acest lucru la miezul nopții,

 •  » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

  Articole similare

  Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

  Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

  La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]