Piperea: cei care nu v-au lăsat în biserici vă îndeamnă să mergeți la vot în număr mare

Piperea: cei care nu v-au lăsat în biserici vă îndeamnă să mergeți la vot în număr mare

„Pentru ca votul să nu fie viciat sau fraudat, oamenii normali trebuie să vină la vot în număr mare.

Nu vă temeți, cei care v-au aruncat în șomaj sau faliment pentru “o simplă răceală”, cei care v-au interzis să mergeți în biserici sau cimitire, cei care v-au pus botnițe copiilor în școli, cei care v-au torpilat salariul minim pe economie, pensiile, alocațiile copiilor, salariile și drepturile de consumatori, vă spun că sunteți în siguranță.

Domnul Arafat însuși vă spune că puteți merge la vot chiar dacă aveți temperatură – veți fi primi care vor vota, cu condiția să purtați mască.

Nou-normalii, recte, cetățenii “noii normalități” de care vorbește domnul Iohannis necontenit, nu au motive să vină la vot.

E clar că o să iasă candidatul “meu” și al statului paralel.

Se rezolvă cu tabletele și softul sts și cu sutele de vize de flotant aranjate pe fiecare secție în parte de feblețea voastră, “noul” politician – deci stați acasă, stimați eroi.

Sau mergeți la un barbecue, la distanță socială de secția de votare. În felul ăsta, poate ne ajutați să scăpăm de oroarea “noului” București…”

Gheorghe Piperea

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]