Orban, pe post de telefonist la linia COVID: „Cineva mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică”

Orban, pe post de telefonist la linia COVID: „Cineva mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică”

Premierul Ludovic Orban, a făcut un control sâmbătă la DSP Bucureşti, unde a preluat și apeluri primite de instituţie de la cetăţeni în legătură cu criza sanitară. 

Premierul a ținut locul specialiștilor din DSP București care răspund apelurilor telefonice și a stat de vorbă cu câțiva dintre cei care au sunat sâmbătă.

”Unii s-au interesat de rezultatul testului, aţii mi-au comunicat că încă nu le-a venit decizia DSP care este necesară ca persoană de contact pentru obţinerea concediului medical, alţii mi-au comunicat diferite situaţii. A fost o experienţă interesantă şi mă bucur că am putut să văd activitatea de la firul ierbii şi problemele cu care se confruntă personalul, medical şi personalul DSP”, a declarat Ludovic Orban, conform News.ro.

El a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu le-a spus celor cu care a vorbit la telefon cine este.

„Chiar un interlocutor, după ce a comunicat cu mine, mi-a zis că după cum vorbesc pot să fac o carieră politică. Dar nu m-a recunoscut, după aia şi-a dat seama, după aia m-a recunoscut”, a adăugat Orban.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]