Ministrul agriculturii a descins la Triteni

Ministrul agriculturii a descins la Triteni

Ministrul Adrian Oros a ajuns în comuna Tritenii de Jos din județul Cluj și a vizitat fermierii din zonă pentru a identifica problemele cu care aceștia se confruntă în această perioadă.

“Din nefericire, în anul 2020, locuitorii din Tritenii de Jos nu au apă potabilă și nici canalizare. Fermierii sunt nevoiți să aducă apa necesară animalelor și irigării plantelor din alte locuri.

Cu toate acestea, am fost plăcut surprins de oamenii pe care i-a întâlnit și de roadele muncii lor, exemplare frumoase și certificate din rasa Bălțata Românească, care au câștigat ani la rând concursuri la Agraria și alte expoziții agricole”, a relatat Adrian Oros.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

Distribuie acest articol! Toţi cei 700 de angajaţi ai Termocentralei Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au fost concediaţi colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de 1.477 de salariaţi. Anterior, 777 de mineri de la exploatările de huilă din Valea Jiului au fost disponibilizaţi din cadrul CEH, […]