Matei Alexandru: Voi ne-ați îngenuncheat părinții!

Matei Alexandru: Voi ne-ați îngenuncheat părinții!

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat niciodată de unde am plecat.

Pot spune orice, dar nu pot spune nimic rău de România

Noi românii avem rădăcini adânci și oriunde am pleca în lume suntem atrași înapoi de pâmântul strămoșesc, plângem în tăcere printre străini, dar inima e în România. Bunicul a fost țăran român ce și-a iubit pământul și nu îi pot uita chipul fericit atunci când a fost reîmproprietărit după zeci de ani de bolșevism.

Bunicii noștri au fost obligați să facă agricultură cu plugul tras de boi și sfânta sapă la prășit de porumb, în timp ce agricultorul din Vest utiliza tractoare și utilaje performante. De sute de ani nu s-a schimbat nimic pe pământul sfânt al României.

În timp ce noi stam strajă la hotare pentru a răpune hoardele barbare și ale semilunei, alții dansau vals la Viena.

Astăzi, copiii conților de habsburg vin în țara noastră să se îmbogățească pe suferințile poporului român, iar tâlharii din fruntea statului îi decorează și le oferă titluri onorifice. Când jefuitorii au venit în țara noastră după căderea regimului, bunicului meu i-a dispărut fericirea de pe chip. Am văzut în ochii lui disperare și deznădejde, toată neputința poporului român adunată de veacuri cum se scurge încet spre nemurire.

El era din generația care a mâncat în copilărie pâine doar de Paște și de Crăciun, generația care a luptat în războaie, generația care a murit de foame și a suferit toate vitregiile secolului 20.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]