Marian Godină: mici și roșii pe co@ie

Marian Godină: mici și roșii pe co@ie

Marian Godină, polițistul bucuclaș, a vrut să posteze o glumă pe Facebook și iată cum a ieșit:

„Tanti Mioara nu e de acord cu purtatul măștii. Își aduce aminte că în vremea accidentului de la Cernobîl era elevă și că mergea fără nicio protecție, fără mască și fără mănuși.

Cu toate astea, singurele simptome i-au apărut abia după vreo doi ani și erau destul de insesizabile.

Când era la ciclu, îi apăreau niște bubițe mici și roșii pe coaie, dar îi treceau destul de repede.”

 • Marian Godină: mici și roșii pe co@ie

  Marian Godină, polițistul bucuclaș, a vrut să posteze o glumă pe Facebook și iată cum a ieșit: „Tanti Mioara nu e de acord cu purtatul măștii. Își aduce aminte că în vremea accidentului de la Cernobîl era elevă și că mergea fără nicio protecție, fără mască și fără mănuși. Cu toate astea, singurele simptome i-au apărut abia după vreo doi ani și erau destul de insesizabile. Când era la ciclu, îi apăreau niște bubițe mici și roșii pe coaie, dar îi treceau destul de repede.”

 • Se va ține de cuvânt? Firea gata să facă testul poligraf să aflăm dacă a luat șpagă sau nu

  Gabriela Firea, primarul în funcție al municipiului București, declară că este gata să facă testul poligraf ca să știe Bucureștenii dacă a luat vreodată șpagă sau nu: „Keep calm! Am fost si raman pro-testare! Raspund prezent oricarui tip de test. Viata si activitatea mea sunt carti deschise. S-au straduit diversi sa-mi rescrie biografia dar au obtinut efectul contrar. Oamenii nu pot fi pacaliti. Adevarul este mai puternic decat orice strategie costisitoare de campanie. Daca ar fi cumparat masti,

 •  » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

  Articole similare

  Vineri începe EC_Special by Electric Castle. Află totul despre cazare, program și evenimente, la primul și cel mai mare festival de după pandemie!

  Vineri începe EC_Special by Electric Castle. Află totul despre cazare, program și evenimente, la primul și cel mai mare festival de după pandemie!

  Numai două zile până la EC_Special! Back to life este motto-ul acestei ediții manifest, prin care participanții sunt invitați să trăiască bucuria a tot ce ne-a lipsit în pandemie. Urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante […]