KiK România continuă strategia de dezvoltare în vestul țării, cu un nou magazin în Timișoara

KiK România continuă strategia de dezvoltare în vestul țării, cu un nou magazin în Timișoara

KiK România continuă strategia de dezvoltare în vestul țării, prin inaugurarea a trei magazine în luna decembrie, astfel compania fiind prezentă în toate punctele importante ale Timișoarei prin cele șase magazine în total.

Prin inaugurarea magazinului situat în Calea Aradului nr. 58, KiK România continuă să se integreze în viața comunității din Timișoara, fiind mai aproape de clienții săi. Cu o suprafață de aproape 500 mp, noul magazin completează experiența la cumpărături pentru iubitorii brandului cu produsele germane pe care le-au descoperit deja în primele magazine deschise.

În același timp, clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate pe tot parcursul lunii decembrie. Retailerul de tip discount, KiK, comercializează atât îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, cât și decorațiuni interioare, cosmetice, jucării, papetărie și produse pentru animalele de companie la prețuri accesibile.

„Suntem bucuroși să inaugurăm magazinul KiK cu numărul 50 din rețeaua noastră la Timișoara, pe 5 decembrie și sperăm să fie un cadou mult asteptat acum în prag de Crăciun. Și în această locație am ținut cont de nevoile clienților și experiențele pe care le putem oferi celor din proximitate. Noul magazin este amplasat într-o zonă foarte cunoscută și de tradiție a orașului și vine aproape de comunități. Piața din Timișoara  este importantă pentru noi și pregătim deja următoarele două deschideri. Mulțumim partenerului nostru pentru promptitudine și sperăm să ne bucurăm de o colaborare de durată” , a declarat Raluca Harmann, Director General,  KiK România.

Programul magazinului este de luni până sâmbătă în intervalul orar 09.00 – 21.00, iar duminica între 09:00 – 20:00.

Până la finalul anului, planul de expansiune al KiK România include încă două magazine care se vor deschide în localitățile învecinate, Giroc și Dumbrăvița.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]