#JustMarried: Denisa Hodișan s-a măritat cu Flick Domnul Rimă (FOTO / VIDEO)

#JustMarried: Denisa Hodișan s-a măritat cu Flick Domnul Rimă (FOTO / VIDEO)

Orădeanca Denisa Hodişan, fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan, cunoscută în lumea mondenă în special după ce a participat la mai multe concursuri de Miss, iar pe unele le-a și câștigat, s-a măritat cu popularul om de radio Flick Domnul Rimă, de la Radio Zu.

Ceremonia a fost discretă și ar fi avut loc pe o insulă, Creta, fiind anunţată de cei doi duminică, pe Facebook.

„De azi, în fiecare zi, / Am să îţi ţin în mână mâna / Şi-am să te scriu în poezii / Din august, … pentru totdeauna!”, se arată în poezioara postată de Flick, pe numele său adevărat Andrei Sebastian Filcea, cu hashtagul #justmarried.

În timpul ceremoniei, orădeanca a purtat o rochie albă, o coroniţă albă, dar şi pantofi sport albi.

Daniel Budugan, coleg cu Flick, de la Radio Zu, și soția lui sunt chiar naşii cuplului.

„Suntem nași fără de veste / în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anunțat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)  La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile.  Acum sunt deja soț și soție!”, a scris Buzdugan pe pagina sa de Facebook.

Denisa Hodișan și Flick și-au făcut publică relația de câteva luni, pe paginile lor de socializare, unde au postat fotografii sau clipuri în care apar fericiți, împreună.

Recent, omul de radio a și vorbit despre povestea lor, într-un interviu la Antena Stars.

Vezi mai jos ce spunea Flick despre relația lor:

Articole pe aceeași temă:

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Harry şi Meghan critică din nou presa britanică şi acuză BBC de calomnie

Harry şi Meghan critică din nou presa britanică şi acuză BBC de calomnie

Ducele şi ducesa de Sussex continuă „războiul” declarat companiilor mass-media din Marea Britanie şi au ameninţat postul BBC cu o acţiune în justiţie pentru publicarea unor „informaţii false şi defăimătoare” într-o ştire despre prenumele Lilibet acordat fiicei lor, care s-a născut la sfârşitul săptămânii trecute, informează miercuri site-ul revistei americane Variety, citează Agerpres. Disputa se […]