Iohannis și Muraru ‘OAMENII de NICĂIERI’ ai PNL-ului

Iohannis și Muraru ‘OAMENII de NICĂIERI’ ai PNL-ului

Un fost profesor de fizică ajuns printr-o conjunctură a vremurilor triste ale perioadei postdecembriste președinte al României ne arată nimicnicia sa în toată splendoarea prin acțiunile concertate împotriva Alianței pentru Unirea Românilor, un partid românesc de unitate națională. Iohannis și Muraru sunt oamenii de nicăieri ai PNL-ului, unul cunoscut ca premierul de la Grivco, iar vocea sa Muraru un copil de la școala ”inițiatică” a lui Relu Fenechiu, acel liberal ascuns 5 ani la Beciul Domnesc.

Vorbind la tribuna Parlamentului despre Toma Arnăuțoiu, Vasile Motrescu, Gavril Vatamaniuc, frații Șușman, Valeriu Gafencu, Nicolae Steinhardt, Ion Gavrilă Ogoranu, Ioana Voicu Arnăuțoiu și Elisabeta Rizea, nimeni nu se putea gândi că cineva va avea neobrăzarea de ai numi pe cei mai mari luptători împotriva bolșevismului, drept fașciști, legionari sau extremiști.

Un antiromân ca Alexandru Muraru ce lucrează la ordinul unor străini încearcă să distrugă memoria acestor patrițoti români. Scopul meschin al acestor fapte ne arată că Iohannis și Muraru sunt indivizi iraționali veniți de nicăieri care se duc spre nicăieri.

Micimea lor nu poate atinge niciodată memoria martilor ce s-au osândit pentru preamărirea neamului românesc.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]