Înregistrări telefonice ale șefilor CNN arată că „deontologii” erau puși să-l distrugă pe Trump

Înregistrări telefonice ale șefilor CNN arată că „deontologii” erau puși să-l distrugă pe Trump

James O’Keefe, fondatorul Project Veritas, a anunțat că va începe să publice în serial conversații telefonice  între directori și producători de top ai CNN din ultimele luni. Înregistrările demonstrează, dacă mai era nevoie, lipsa de imparțialitate în rândul celor de la CNN și modul în care s-au pus să-l distrugă pe Donald Trump.

Dar și atacurile împotriva jurnalistului Tucker Carlson, de la Fox News. „Trump acționează în mod neprevăzut și cred că trebuie să ne aplecăm pe asta” sau ”Trebuie să vorbiți despre rasismul gol al lui Tucker Carlson și ora supremației albe pe care o promovează Fox News”, sunt doar două astfel de comentarii ale deontologilor de la CNN. „Aceasta e încă o investigație pe care Project Veritas a efectuat-o în legătură cu CNN și încă o dată și-au demonstrat agenda politică partizană și deconectarea totală de etica jurnalistică”, spune James O’Keefe. 

Președintele CNN, Jeff Zucker: „Acesta este un președinte care știe că pierde, care știe că are probleme, este bolnav, poate sunt sau nu efecte secundare ale steroizilor. Nu știu. Dar el acționează imprevizibil și disperat și nu trebuie să nu normalizăm acest lucru”.

Zucker: „La asta ne-am așteptat în ultimii trei ani și jumătate, patru ani, dar în mod clar lucrurile se agravează de timpul în care ne aflăm și de problemele cu care [Trump] se ocupă. Cred că el este peste tot și acționează in mod imprevizibil și cred că trebuie să ne aplecăm către asta”

Zucker: „Sincer, dacă am făcut vreo greșeală, bannerele noastre au fost prea politicoase și trebuie să mergem bine după Lindsey Graham”.

Zucker: „Au loc o sumedenie de chestii. Să rămânem puternici. Să rămânem la curent. Să rămânem pe fază. Să fim deștepți. Există o mulțime de știri acolo și Lindsey Graham merită cu adevărat”.

Marcus Mabry, vicepreședinte digital al CNN: „Da, aș spune doar că, dacă vrei să vorbești despre asta, cred că inevitabil trebuie să vorbești și despre rasismul gol al lui Tucker Carlson. Pentru că tocmai asta a determinat acest impuls anti-diversitate. Știți că Trump urmărește emisiunea lui Tucker Carlson și apoi reacționează. La fel ca la ora de supremație albă pe care Fox News o are în fiecare seară. Nu cred că pot fi deconectate acestea două. ”

Stephanie Becker, producător de teren al CNN: „În ceea ce privește motivul pentru care este important ca tranziția să se desfășoare corect, raportul privind 11 septembrie arată că una dintre probleme a fost că unele chestiuni se pierdeau în timpul tranziției. Deci, dacă doriți un exemplu bun și concret despre ceea ce se întâmplă atunci când nu aveți o tranziție bună, uitați-vă la Turnurile Gemene.”

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]