Înfrângere pentru U-BT în primul amical cu Partizan Belgrad

Înfrângere pentru U-BT în primul amical cu Partizan Belgrad

Formația clujeană a cedat în fața formației din Serbia, în primul joc de pregătire dintre cele două echipe.

După victoria cu Borac Cacak, U-BT a disputat un amical împotriva unei echipe mult mai bine cotate. “Studeții” au întâlnit Partizan Belgrad, iar sârbii au reușit să se impună, 82-78, după ce au condus tot meciul.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Donatas Tarolis (17 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive), urmt de Justin Edwards (16 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive), Andrija Stipanovic și Karel Guzman (ambii câte 11 puncte).

“În condițiile în care ne-am completat lotul cu greu din cauza pandemiei, eu mă declar mulțumit. Restricțiile ne-au afectat pregătirea. Sunt satisfăcut de felul cum s-a desfășurat acest meci.

Băieții au avut o prestație bună împotriva echipei Partizan, care este o forță incredibilă în Europa. Dacă vom continua să muncim și să creștem, totul va fi bine”, a declarat Dusko Vujosevic la finalul jocului.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]