ÎNDEMN LA BOICOT ELECTORAL. Mihai Gheorghiu: ”Cum să votezi pe cei care te-au amenințat cu creșterea numărului morților dacă mergi la Slujba de Înviere?!”

ÎNDEMN LA BOICOT ELECTORAL. Mihai Gheorghiu: ”Cum să votezi pe cei care te-au amenințat cu creșterea numărului morților dacă mergi la Slujba de Înviere?!”

Scriitorul Mihai Gheorghiu, președinte al Platformei Împreună, unul dintre promotorii Referendumului pentru Familie prin Coaliția Pentru Familiei și fost lider al studenților în timpul protestelor anticomuniste din Piața Universității 1989 – 1990, se exprimă tranșant privind farsa procesului electoral.

În textul publicat la secțiunea ”Opinii”, Mihai Gheorghiu scrie despre alegerile care vor avea loc duminică și prezintă câteva argumente forte pentru care un bun creștin nu va putea să voteze pentru forțe politice care au susținut aberațiile dictaturii medicale, care au închis Bisericile de Înviere, au pus lacăte pe cimitire și au trimis poliția pe urmele „indisciplinaților” dornici să participe la slube.

„Orice creștin cu o conștiință trează nu își poate da votul unor forțe
politice anticreștine, ale căror scopuri politice sunt tocmai
distrugerea vieții sale de creștin, distrugerea vieții sociale
fundamentate creștin și distrugerea Bisericii”, afirmă Mihai Gheorghiu cu privire la toate forțele politice care au generat sinistra mascaradă actuală. 

„Cum să votezi pe cei care te-au amenințat cu creșterea numărului morților dacă mergi la Slujba de Înviere?! Există limite peste care nu se poate trece! Și minciuna și ura politrucului mărunt trebuie să aibă o limită. Nu îi putem urni, sunt încastrați în mecanismul nostru social și politic, dar măcar un semnal al lipsei de legitimitate trebuie să primească”, scrie Mihai Gheorghiu. 

Editorialul integral AICI.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Harry şi Meghan critică din nou presa britanică şi acuză BBC de calomnie

Harry şi Meghan critică din nou presa britanică şi acuză BBC de calomnie

Ducele şi ducesa de Sussex continuă „războiul” declarat companiilor mass-media din Marea Britanie şi au ameninţat postul BBC cu o acţiune în justiţie pentru publicarea unor „informaţii false şi defăimătoare” într-o ştire despre prenumele Lilibet acordat fiicei lor, care s-a născut la sfârşitul săptămânii trecute, informează miercuri site-ul revistei americane Variety, citează Agerpres. Disputa se […]