Încă un erou în halat alb a pierdut lupta cu COVID-19. Avea 44 de ani

Încă un erou în halat alb a pierdut lupta cu COVID-19. Avea 44 de ani

Anunţul decesului unui medic tânăr a fost făcut de managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu. Medicul de 44 ani din Timişoara a murit după ce, în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, s-a infectat cu noul coronavirus.

Până în data de 24 august în România erau peste 5.500 de cadre medicale infectate cu COVID-19. Până acum 190 de cadre medicale din Timiș au fost infectate cu virusul SARS-CoV2 de la începutul pandemiei în România, iar în județ au fost confirmate 2.473 de persoane cu Covid-19 şi 116 oameni au murit după ce s-au infectat cu coronavirus.

Şi Medicul Cristian Milicin de 44 de ani se infectase cu COVID-19. Se întâmpla în urmă cu mai puţin de trei săptămâni. Ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat, iar acesta fusese intubat de câteva zile pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş. În ciuda eforturilor colegilor săi de a-l salva, acesta a murit.

„A decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni.

Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu „cred” în acest virus nemernic.

Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Asociația Grupul de Acțiune Locală GAL Caraș-Timiș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Școala Gimnazială Târnova și Asociația de Prietenie Romano-Franceza „ROMFRA”, a lansat proiectul „Măsuri integrate pe teritoriul GAL Caraș-Timiș”. Astfel, au fost selectate 1.260 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială selectate pentru a beneficia de sprijin în cadrul proiectului. Obiectivul […]

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să […]