Încă o tentativă de discreditare a AUR, singurul partid care a cerut ca evreii să poată sărbători fără restricții Pesah – CRITICII.RO

Încă o tentativă de discreditare a AUR, singurul partid care a cerut ca evreii să poată sărbători fără restricții Pesah – CRITICII.RO

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a fost singura formațiune politică care a luptat pentru drepturile creștinilor de orice religie și a întreprins demersuri pentru ca oamenii să poată merge la biserică cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iar în cazul cetățenilor români de religie mozaică să poată sărbători cu bucurie în suflet Pesah.

Din păcate asistăm la un linșaj mediatic asupra noii formațiuni politice și i se pun în spate tot felul de personaje dubioase care nu au nicio legătură cu Alianța pentru Unirea Românilor. Actrița Maia Morgenstern a primit un mesaj antisemit și vulgar ce nu poate fi exprimat în cuvinte pe adresa de mail a Teatrului Evreiesc tocmai în seara când evreii sărbătoresc Pesah.

Mesajul venit de pe o adresă de mail falsă cu un nume fals, din ce reiese la prima vedere, și, este semnat special la final, ”Din partea partidului AUR”.

„Au început să apară intoxicații, fake news și înscenări mizerabile în numele Alianței pentru Unirea Românilor. Și nu avem decât trei luni în Parlamentul României! Vă dați seama ce va urma? Dar toate atacurile și manipulările care încearcă să ne discrediteze nu fac decât să confirme că reprezentăm o forță puternică și incomodă pentru cei care vor să îngenuncheze România.

Noi o să le demontăm, cu răbdare, până va înțelege și presa din România că e cazul să-și respecte misiunea de câine de pază sau măcar să verifice informația și să nu preia știri generate de nume fictive care scriu texte abjecte în numele nostru.

Un astfel de personaj a săvârșit în numele AUR un atac degradant și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii în România.

Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenței că acest incident trist este o provocare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod.

Dorim să informăm opinia publică din România că cetățeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianței pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească această persoană cu celeritate, conform legislației în vigoare.

Suntem alături de doamna Maia Morgenstern și o asigurăm de întreaga noastră considerație.”, se arată în comunicatul AUR.

Suspectez că totul este o regie ieftină de denigrarea a partidului AUR, iar persoana care a trimis acel mail trebuie trasă la răspundere conform legilor în vigoare. Trăim într-o societate în care comportamentele de acest fel nu își au locul, iar AUR este despre credință și iubire de aproape.

Doina Grosu

 » sursa: www.CRITICII.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Copiii învață să prevină bullying-ul și agresiunea în școli

Copiii învață să prevină bullying-ul și agresiunea în școli

Copiii care au sprijinul și susținerea adulților din jur pot înțelege mai ușor când și de ce apare bullying-ul, cum pot preveni acest fenomen, cum pot relaționa mai bine la școală și oriunde interacționează cu alți copii. În fiecare zi a lunii mai, psihologul Gabriela Maalouf vine cu câte o nouă emisiune la Itsy Bitsy FM, în […]

Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Cadavrul descoperit în zona Silvaş a fost identificat. Este al tânărului din Oradea dat dispărut de familie luna trecută

Poliţiştii orădeni au stabilit identitatea bărbatului al cărui cadavru a fost descoperit miercuri pe insuliţa din zona Silvaş. Este vorba despre Sebastian Florin Secară, un tânăr din Oradea. Aşa cum BIHOREANUL a relatat, trupul neînsufleţit a fost găsit miercuri, într-o stare avansată de descompunere, pe insuliţa din zona Silvaş şi a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală Bihor, […]