Încă o tentativă de discreditare a AUR, singurul partid care a cerut ca evreii să poată sărbători fără restricții Pesah – CRITICII.RO

Încă o tentativă de discreditare a AUR, singurul partid care a cerut ca evreii să poată sărbători fără restricții Pesah – CRITICII.RO

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a fost singura formațiune politică care a luptat pentru drepturile creștinilor de orice religie și a întreprins demersuri pentru ca oamenii să poată merge la biserică cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iar în cazul cetățenilor români de religie mozaică să poată sărbători cu bucurie în suflet Pesah.

Din păcate asistăm la un linșaj mediatic asupra noii formațiuni politice și i se pun în spate tot felul de personaje dubioase care nu au nicio legătură cu Alianța pentru Unirea Românilor. Actrița Maia Morgenstern a primit un mesaj antisemit și vulgar ce nu poate fi exprimat în cuvinte pe adresa de mail a Teatrului Evreiesc tocmai în seara când evreii sărbătoresc Pesah.

Mesajul venit de pe o adresă de mail falsă cu un nume fals, din ce reiese la prima vedere, și, este semnat special la final, ”Din partea partidului AUR”.

„Au început să apară intoxicații, fake news și înscenări mizerabile în numele Alianței pentru Unirea Românilor. Și nu avem decât trei luni în Parlamentul României! Vă dați seama ce va urma? Dar toate atacurile și manipulările care încearcă să ne discrediteze nu fac decât să confirme că reprezentăm o forță puternică și incomodă pentru cei care vor să îngenuncheze România.

Noi o să le demontăm, cu răbdare, până va înțelege și presa din România că e cazul să-și respecte misiunea de câine de pază sau măcar să verifice informația și să nu preia știri generate de nume fictive care scriu texte abjecte în numele nostru.

Un astfel de personaj a săvârșit în numele AUR un atac degradant și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern, un artist emerit și îndrăgit de românii de pretutindeni, promotor neobosit al culturii în România.

Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă!

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

​VIDEO Un prototip al rachetei SpaceX Starship a aterizat cu succes în Texas

​VIDEO Un prototip al rachetei SpaceX Starship a aterizat cu succes în Texas

​Un prototip al rachetei Starship a SpaceX a reușit să revină cu succes pe Terra și a aterizat la punctul stabilit, fiind primul test care se încheie perfect, după ce patru teste făcute în ultimele patru luni s-au încheiat cu explozii. Starship este naveta cu care, peste câțiva ani, Elon Musk vrea să exploreze Luna […]