Iată domeniul de 3 milioane de euro al lui Marian Oprișan și unde a protestat George Simion

Iată domeniul de 3 milioane de euro al lui Marian Oprișan și unde a protestat George Simion

Marian Oprișan este un om cinstit.

Acest lucru este dovedit de faptul că nici un procuror sau instituție de justiție din România nu a reușit să afle secretul dobândirii unui domeniu imobiliar de peste trei milioane de euro. Suma nu este înaintată doar de noi, este preluată din spațiul public.

Marian Oprișan conduce cu mână de forță unul din cele mai sărace județe ale României. De 30 de ani Vrancea este moșia lui iar vrâncenii iobagii lui. Oprișan are și vătafi, oameni care dau cu biciul: în instituții, justiție, poliție, procuratură, presă.

Domeniul este unul impozant și cuprinde mai multe vile. Nici una nu îi aparține lui Marian Oprișan ci mamei sale.

Casa este amplasată în localitatea Boloteşti din Vrancea și este alipită unei păduri. Domeniul și locația sunt fantastice. În jurul proprietății a fost realizat un gard opac, din zidărie, alb, înalt de 3m. Alții mai amărâți numai din gard puteau să construiască 10 case.

Opulența este la Oprișan la ea acasă.

Este adevărat că arhitectural vorbim de un chici de prost gust, dar așa educație, așa clădire. Se spune că mărimea contează, dar nu în acest caz.

El spune că totul a costat 150 000 de euro. Este posibil aceasta să fie suma plătită de el iar restul să fie plătită de alții? Este o întrebare, nu o afirmație. Ne întrebăm noi cum a reușit doar cu o asemenea sumă să construiască toate casele.

Domnule Oprișan, suma mică declarată la fisc ca să nu plătiți impozite mari nu este costul proprietății. Cel mai probabil nici nu știți cât a costat deoarece nu ați scos banii din buzunar.

Practic Marian Oprișan a disimulat proprietatea reală cu ajutorul mamei sale.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Asociația Grupul de Acțiune Locală GAL Caraș-Timiș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Școala Gimnazială Târnova și Asociația de Prietenie Romano-Franceza „ROMFRA”, a lansat proiectul „Măsuri integrate pe teritoriul GAL Caraș-Timiș”. Astfel, au fost selectate 1.260 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială selectate pentru a beneficia de sprijin în cadrul proiectului. Obiectivul […]

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să […]