Hotelierii se tem de faliment. Ce răspunde statul

Hotelierii se tem de faliment. Ce răspunde statul

Executivul a luat act de această situaţie şi va relaxa măsurile. Cum va arăta toamna pentru HoReCa, aflaţi din clipul video.

CONCEDIERILE DE LA COCA-COLA, SEMNAL DE ALARMĂ PENTRU ROMÂNIA

Criza de consum a afectat până şi cele mai mari companii mondiale. În urmă cu nici două zile, Coca-Cola anunţa că va disponibiliza aproape 4.000 de angajaţi, pe fondul scăderii vânzărilor. Ştirea este una care trebuie să îi dea de gândit inclusiv României, iar managerii companiilor trebuie să înţeleagă că post-pandemie vor supravieţui doar firmele care vor avea capacitate de adaptare.

Care sunt primele schimbări pe care trebuie să le facă antreprenorii aflaţi din clipul video.

CRIZA NEÎNCREDERII, MAI PERICULOASĂ DECÂT CRIZA ECONOMICĂ

Neîncrederea este unul dintre cele mai mari pericole ale economiei, iar teama generalizată îi împiedică pe oameni să mai aibă o gândire coerentă, spun analişti. Mai multe aflaţi din clipul video.

BizNews este o rubrică realizată de Bianca Voinea.

 » sursa: www.antena3.ro

Articole similare

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Asociația Grupul de Acțiune Locală GAL Caraș-Timiș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Școala Gimnazială Târnova și Asociația de Prietenie Romano-Franceza „ROMFRA”, a lansat proiectul „Măsuri integrate pe teritoriul GAL Caraș-Timiș”. Astfel, au fost selectate 1.260 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială selectate pentru a beneficia de sprijin în cadrul proiectului. Obiectivul […]

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să […]