Hotelierii se tem de faliment. Ce răspunde statul

Hotelierii se tem de faliment. Ce răspunde statul

Executivul a luat act de această situaţie şi va relaxa măsurile. Cum va arăta toamna pentru HoReCa, aflaţi din clipul video.

CONCEDIERILE DE LA COCA-COLA, SEMNAL DE ALARMĂ PENTRU ROMÂNIA

Criza de consum a afectat până şi cele mai mari companii mondiale. În urmă cu nici două zile, Coca-Cola anunţa că va disponibiliza aproape 4.000 de angajaţi, pe fondul scăderii vânzărilor. Ştirea este una care trebuie să îi dea de gândit inclusiv României, iar managerii companiilor trebuie să înţeleagă că post-pandemie vor supravieţui doar firmele care vor avea capacitate de adaptare.

Care sunt primele schimbări pe care trebuie să le facă antreprenorii aflaţi din clipul video.

CRIZA NEÎNCREDERII, MAI PERICULOASĂ DECÂT CRIZA ECONOMICĂ

Neîncrederea este unul dintre cele mai mari pericole ale economiei, iar teama generalizată îi împiedică pe oameni să mai aibă o gândire coerentă, spun analişti. Mai multe aflaţi din clipul video.

BizNews este o rubrică realizată de Bianca Voinea.

 » sursa: www.antena3.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]