Gigantul CTP își va extinde parcul logistic din zona Turda

Gigantul CTP își va extinde parcul logistic din zona Turda

Municipiul Turda este cuprins în planurile de extindere a celui mai mare dezvoltator de parcuri logistice din România.

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est a anunţat investiţii de 200 de milioane de euro până la finalul anului, în construcţia a 300.000 mp de depozite în parcurile logistice din Bucureşti, Timişoara, Turda, Sibiu şi Piteşti.

În urmă cu două luni, compania a demarat lucrările unei noi clădiri în cadrul CTPark Bucharest West, spațiul fiind închiriat de Quehenberger Logistics, firmă care operează acti­vi­tatea logistică a Brico Depot România, retailer deţinut de grupul Kingfisher, conform ZF.

Grupul CTP este cel mai mare proprietar-dezvoltator de spaţii indus­triale şi logistice de clasă A din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul grupului este format din 6 milioane mp de pro­prietăţi de clasă A amplasate în 100 de locaţii strategice din şase ţări din Europa Centrală şi de Est. Remon Vos, principalul acţionar al grupului, a listat recent acţiunile grupului pe care-l deţine la Bursa de la Amsterdam.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

Doi jucători de la CFR Cluj incluși în echipa etapei din Liga 1

În urma succesului de la Clinceni, doi fotbaliști ai campioanei au fost incluși în cel mai bun 11 al rundei cu numărul 6 din play-off/play-out. CFR Cluj a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în fața ultimei clasate din play-off. Totuși, doi dintre elevii lui Edi Iordănescu se află printre remarcații etapei. Andrei […]

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Măsurile de relaxare anunțate pentru această vară, subiect de discuție la Guvern

Distribuie dacă ți-a plăcut Premierul Cîțu a anunțat că, în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate, se va discuta despre măsurile de relaxare ce vor intra în vigoare de la 1 mai, precum renunţarea la mască pe plajă, despre organizarea de petreceri private cu persoane vaccinate, dar şi despre programul […]