Fleurs d’Adelinne – povestea business-ului născut din nevoia de independență

Fleurs d’Adelinne – povestea business-ului născut din nevoia de independență

Devenise mamă și dorința de a sta cu fetițele ei era mult mai mare decât întoarcerea la salariul din corporație. Așa că a decis că trebuie să fie stăpâna timpului ei profesional și, cu pași mici, dar siguri, s-a îndreptat către antreprenoriat.

S-a apucat de cursuri profesionale de aranjamente florale, a descoperit lucrând cu florile dragostea pentru ele și așa a apărut Fleurs d’Adelinne.

Și-a câștigat, într-adevăr, libertatea de a-și gestiona timpul, dar a întâlnit multe alte obstacole, de cele mai multe ori de ordin legislativ și birocratic.

A greșit, a învățat, iar a greșit și iar a învățat. De fapt, nicio greșeală nu este cu adevărat o greșeală, spune Adelina, chiar și în condițiile în care a pierdut o investiție de aproape 20.000 de euro făcută într-un atelier floral, combinat cu un loc de joacă pentru copii.

Interviul complet cu povestea Adelinei Bunea îl găsiți în clipul video. BizSchool este o emisiune realizată de Bianca Voinea.

 » sursa: www.antena3.ro

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]