Fantastic: PNL a racolat peste 150 de scursuri(primari) PSD. Unde este Rareș Bogdan?

Fantastic: PNL a racolat peste 150 de scursuri(primari) PSD. Unde este Rareș Bogdan?

Îl mai țineți minte pe Rareș Bogdan, cel ajuns europarlamentar, cum mai țipa sus și tare că PNL nu va mai primi traseiști politici și va fi un partid politic curat, aproape ca o fată mare?

Conform adevărul.ro așa ceva nu s-a întâmplat. Numai în ultima perioada peste 150 de scursuri politice au trecut de la PSD la PNL. Este vorba de primari de primă mână, oameni destoinici de la ei din localitate și care deodată s-au luminat sub lanterna eșuată a guvernării liberale.

Dar ce să așteptăm de la un partid care a fost infestat de către PDL și unde trei sferturi din politicieni au fost slugile lui Băsescu, ciocoi responsabili de dezastrul din perioada în care acesta a condus România. Să ne aducem de furturile incredibile, de marile jafuri și dosare de corupție? Toate acestea sunt acum în barca PNL.

Pentru că au fost aspru criticați de către USR-PLUS, pe linie de partid PNL a dat comandă politică internă pentru a se vedea câți traseiști politici are USR-PLUS.

Sigur că USR-PLUS a fost obligat să accepte și el scursuri din alte partide politice deoarece nu prea mai erau oameni interesați să candideze și care să nu fi trecut prin celelalte partide politice. Așa că toți eșuații de la PSD și de la PNL au trecut la USR-PLUS, vopsiți în mari apărători ai legii și ordinii publice.

Dar de ce nu spune USR-PLUS de ce l-a mazilit pe Nicușor Dan și cum partidul a fost preluat prin forță de o grupare total necunoscută?

În ultimele luni am putea chiar spune că partidul politic ce a primit cei mai puțini membri proveniți din alte partide politice este chiar PSD, socialiștii aflându-se în cădere liberă cu apă la bord și fără căpitan și echipaj.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Asociația Grupul de Acțiune Locală GAL Caraș-Timiș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Școala Gimnazială Târnova și Asociația de Prietenie Romano-Franceza „ROMFRA”, a lansat proiectul „Măsuri integrate pe teritoriul GAL Caraș-Timiș”. Astfel, au fost selectate 1.260 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială selectate pentru a beneficia de sprijin în cadrul proiectului. Obiectivul […]

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să […]