Fantastic: PNL a racolat peste 150 de scursuri(primari) PSD. Unde este Rareș Bogdan?

Fantastic: PNL a racolat peste 150 de scursuri(primari) PSD. Unde este Rareș Bogdan?

Îl mai țineți minte pe Rareș Bogdan, cel ajuns europarlamentar, cum mai țipa sus și tare că PNL nu va mai primi traseiști politici și va fi un partid politic curat, aproape ca o fată mare?

Conform adevărul.ro așa ceva nu s-a întâmplat. Numai în ultima perioada peste 150 de scursuri politice au trecut de la PSD la PNL. Este vorba de primari de primă mână, oameni destoinici de la ei din localitate și care deodată s-au luminat sub lanterna eșuată a guvernării liberale.

Dar ce să așteptăm de la un partid care a fost infestat de către PDL și unde trei sferturi din politicieni au fost slugile lui Băsescu, ciocoi responsabili de dezastrul din perioada în care acesta a condus România. Să ne aducem de furturile incredibile, de marile jafuri și dosare de corupție? Toate acestea sunt acum în barca PNL.

Pentru că au fost aspru criticați de către USR-PLUS, pe linie de partid PNL a dat comandă politică internă pentru a se vedea câți traseiști politici are USR-PLUS.

Sigur că USR-PLUS a fost obligat să accepte și el scursuri din alte partide politice deoarece nu prea mai erau oameni interesați să candideze și care să nu fi trecut prin celelalte partide politice. Așa că toți eșuații de la PSD și de la PNL au trecut la USR-PLUS, vopsiți în mari apărători ai legii și ordinii publice.

Dar de ce nu spune USR-PLUS de ce l-a mazilit pe Nicușor Dan și cum partidul a fost preluat prin forță de o grupare total necunoscută?

În ultimele luni am putea chiar spune că partidul politic ce a primit cei mai puțini membri proveniți din alte partide politice este chiar PSD, socialiștii aflându-se în cădere liberă cu apă la bord și fără căpitan și echipaj.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Un BMW a parcat pe trei locuri la Dedeman Cluj

Scris de Ziua de Cluj azi, 09:52 Eveniment Ascultă știrea DISTRIBUIE Șoferul unui autoturism BMW care a ocupat două locuri de parcare la magazinul de bricolaj Dedeman a provocat nemulțumirea mai multor clujeni.  Abonează-te pe    Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ Autovehiculul era poziționat pe două locuri destinate […]

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Ziua Independenței României: Ceremonii militare şi religioase în întreaga ţară

Distribuie dacă ți-a plăcut Ceremonii militare şi religioase au loc, duminică, în Bucureşti şi în întreaga ţară, cu ocazia zilei de 9 Mai. La evenimentele din Bucureşti participă ministrul Apărării şi alţi oficiali. ”Ceremonia militară şi religioasă de depunere de coroane, jerbe şi buchete de flori cu prilejul aniversării Zilei Independenţei de Stat a României, […]