Explicațiile mai multor medici de la Spitalul Județean Arad asupra ”Misterului fiolelor de morfină!”

Explicațiile mai multor medici de la Spitalul Județean Arad asupra ”Misterului fiolelor de morfină!”

Distribuie acest articol!

  Mai mulţi medici din secția ATI a Spitalului Județean Arad au făcut publică o scrisoare deschisă prin care doresc să aducă precizări cu privire la acuzaţiile care au apărut în spaţiul public în legătură cu o cantitate considerabilă de morfină care a fost consumată la o secţie ATI. Conducerea Spitalului Judeţean Arad a lansat acuzaţii care nu au niciun fundament profesional, în lipsa unei anchete interne care să ofere răspunsuri acestor acuzaţii.

  Astfel de situaţii şi de acuzaţii din partea conducerii au caracter repetat, şi, deşi managerii de spitale nu au pregătire medicală de specialitate, acest lucru nu îi împiedică să abordeze subiecte medicale care exced competenţelor lor aruncând, totodată, în derizoriu încrederea în actul medical.

  Sunt evidente încercările tot mai dese de discreditare a corpului medicilor din cadrul Spitatului Judeţean Arad de către conducerea acestei instituţii.

  Pentru a avea o imagine cât mai clară asupra acestei situaţii, este interesant să aflăm faptul că Ionescu Florina ocupă postul de manager al Spitalului Județean Arad, funcție pentru care era necesar, conform Legii 95/2006, să fie cadru universitar sau medic primar și să fi absolvit cursuri de perfecționare și management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului sănătății. Ori, doamna Ionescu Florina întrunește niciuna dintre condițiile enumerate mai sus şi nici nu se oboseşte nimeni să facă cercetări cu privire la expertiza profesională a acesteia.

  Din această poziţie, a necunoscătorului, este foarte uşor să apreciezi dacă medicamentaţia administrată de către profesionişti este multă sau puţină, eficientă sau nu, căci dacă de foarte mult timp toţi ne pricepeam la fotbal şi la politică, odată cu pandemia tot omul se pricepe la tratamente anticovid.

   » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

  Articole similare

  A fost înființată Asociația pentru Promovarea Timișoarei, în primă fază parteneriat între primărie, aeroport, patroni din HoReCa, ghizi și Iulius Town

  A fost înființată Asociația pentru Promovarea Timișoarei, în primă fază parteneriat între primărie, aeroport, patroni din HoReCa, ghizi și Iulius Town

  Marți, 27 iulie, consilierii locali din Timișoara au aprobat înființarea Asociației pentru Promovarea Timișoarei. Practic, vorbim de un parteneriat între primăriei, Aeroportul Timișoara, asociația patronală Horetim, Attrius Developments (Iulius Town) și Breasla ghizilor. Care are drept scop punerea în valoare a atuurilor orașului. Teoretic, acestora li se pot alătura, în timp, și alte asociații sau […]