EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

EXAMENELE pentru obţinerea PERMISULUI de CONDUCERE NU se SUSPENDĂ

În contextul intrării oraşului Constanţa în carantină, elevii şcolilor de şoferi au intrat în panică, gândindu-se că examinările ar putea fi suspendate. Se pare că, pentru un moment, până la noi ordine, lucrurile se vor desfăşura ca până acum, iar cei care îşi doresc permisul de conducere pot susţine examenele în continuare.

Începând de vineri, 20 noiembrie, ora 20:00, oraşul Constanţa a intrat în carantină din cauza faptului că rata infectărilor cu coronavirus a depăşit cu mult cifra de 3 la mia de locuitori, ajungând până la 9.35. În acest context, elevii şcolilor de şoferi, care urmăresc să obţină permisul de conducere în perioada imediat următoare, au intrat în panică la gândul că şcolile de şoferi ar putea să îşi suspende activitatea, iar examenele teoretice şi cele practice ar putea fi suspendate. Se pare că, până la noi ordine, lucrurile vor funcţiona normal.

Elevii pot susţine examene în continuare

Elevii şcolilor de şoferi din Constanţa nu au de ce să îşi facă griji în acest moment. Chiar dacă oraşul se află în carantină, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regim Permise de Conducere, examinările nu s-au suspendat. “La acest moment nu s-a suspendat examinarea. Noi lucrăm normal”, au precizat aceştia. Până la noi ordine, venite din partea Instituţiei Prefectului Constanţa, pregătirea elevilor la şcoli este încă permisă, iar aceştia pot continua atât cursurile de teorie, cât şi pe cele practice. Astfel, în acest moment, elevii pot susţine examenele teoretice la care au fost deja programaţi.

Diana MAXIMIUC

 » sursa: www.replicaonline.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]