Donald Trump: „Vaccinarea persoanelor foarte tinere trebuie, realmente, oprită!”

Donald Trump: „Vaccinarea persoanelor foarte tinere trebuie, realmente, oprită!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Fostul președinte american Donald Trump îndeamnă la prudență atunci când vine vorba ca tinerii să facă vaccinurile COVID-19, informează Naional File.

Într-o apariție la emisiunea lui Sean Hannity de la Fox News, al 45-lea președinte Donald Trump i-a îndemnat pe tinerii americani să se gândească serios înainte de a decide să facă unul dintre controversatele vaccinuri COVID-19, după ce mai mulți tineri au suferit miocardite sau atacuri de cord în urma vaccinării.

„Acum trebuie să revenim și școlile trebuie să se deschidă”. „Vaccinarea persoanelor foarte tinere trebuie, realmente, oprită! Trebuie să vă ocupați din nou de conducerea țării, adică nu văd motive… (pentru vaccinarea copiilor – n.n.)”.

„Să pui pe fiecare copil de vârstă școlară să se vaccineze… cred că ar trebui să începeți să vă gândiți la acest lucru, pentru că eu cred că nu este necesar.”, a afirmat Trump, adăugând: „Ei pur și simplu nu sunt afectați (de boală – n.n.) sau nu sunt afectați grav.”

După cum ActiveNews a informat anterior, studiile demonstrează că persoanele foarte tinere nu prezintă riscul de a dezvolta simptome severe ale COVID-19. 

Între timp, CDC a organizat recent o reuniune de urgență pentru a discuta implicațiile pe care le are faptul că persoane tinere – în special de sex masculin – au suferit miocardită, adică o inflamație a inimii, după ce au făcut vaccinurile COVID-19 cu ARNm.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

Distribuie acest articol! Toţi cei 700 de angajaţi ai Termocentralei Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au fost concediaţi colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de 1.477 de salariaţi. Anterior, 777 de mineri de la exploatările de huilă din Valea Jiului au fost disponibilizaţi din cadrul CEH, […]