Domnule general Ciucă, dar la mol, virusul nu se transmite, doar în Biserică?

Domnule general Ciucă, dar la mol, virusul nu se transmite, doar în Biserică?

Generalul Ciucă a fost adus de președintele României la conducerea guvernului României ca să se asigure Klaus Iohanis că și această instituție trebuie să fie lovită de proasta imagine pe care românii o au despre instituțiile publice.

Așa că a luat președintele unul din generalii de carton ai României, unul dintre cei umflați artificial cu stele și spălați cu fals eroism prin teatrele de operațiuni, și l-a pus cică să conducă România.

Generalul Ciucă este departe să fie unul dintre cei mai buni generali pe care îi are România și am putea spune că este tocmai invers. Este un militar carierist, care face multe poze, se bagă mult în față, dar la nivel de realizări pentru țară stă foarte prost… Pur și simplu sistemul s-a asigurat că va fi întotdeauna acolo trebuie este necesar pentru a se lăsa impresia că este o bună opțiune.

Acum generalul Ciucă se luptă cu virusul prin bisericele din România. Așa că a impus limite cu privire la desfășurarea evenimentelor bisericești în timpul sărbătorilor de sfârșit de an.

Nu a fost de ajuns că de Paște nu am avut voie în sfântul lăcaș al Domnului, acum ni se interzice și să participăm la slujba de Crăciun.

Dar zilele acestea am fost prin mol și ce să vezi: nu găseai un singur loc de parcare liber iar molul era mai mult decât plin. Se pare că generalul Ciucă consideră că este în regulă să te duci la mol, să stai alături de zeci de mii de români, dar nu este în regulă să stai alături de zeci de zeci de creștini…

Ce să mai, totul este clar la domnul general cu stele pe timp de pace: în Biserică virusul se ia,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]