Dezinformarea Realitatea TV- Adevărul.RO legată de un aparent clan din partidul AUR. Numai minciuni

Dezinformarea Realitatea TV- Adevărul.RO legată de un aparent clan din partidul AUR. Numai minciuni

Realitatea TV și Adevărul.RO, două trusturi de presă abonate la cele 50 de milioane de euro date de către guvernul României ca să ascundă neregulile din timpul pandemiei, toacă la greu minciuni la adresa partidului AUR.

Mai nou au găsit o poză despre nu știu care clan din Vaslui și care cică s-ar fi înscris în partidul AUR. Cel prezentat în imagini este un apropiat al PSD Vaslui și în nici un caz un membru al partidului AUR.

Toate măgăria a fost pusă la punct de către PSD Vaslui și aghiotanții din presă.

În fapt cele două trusturi de presă încearcă șantajarea partidului AUR în așteptarea unor contracte de publicitate, sau cel puțin așa se exprimă specialiștii.

Partidele politice pot aloca sume colosale pentru publicitate către trusturile de presă și PSD, USR, UDMR și PNL fac acest lucru din subvenția primită de la români.

Dar partidul AUR dorește construirea unui spital din subvenția publică și acest lucru încurcă tare televiziunile antiromânești patronate de către străini. Așa că ele vor țipa în continuare dar partidul AUR tot va crește.

De altfel pe măsură ce aceste trusturi de presă atacă AUR în aceeași măsură românii se conving că realitatea este alta. Așa s-a ajuns că fără de presă partidul patrioților români a reușit să ajungă la 10% în sondaje, spre nemulțumiri jurnaliștilor care scriu la comandă politică, jurnaliști fără onoare și demnitate.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]