Degeaba se mint USR, PNL și PSD: majoritatea protestatarilor erau susținători AUR

Degeaba se mint USR, PNL și PSD: majoritatea protestatarilor erau susținători AUR

USR, PNL și PSD au ieșit în spațiul public cu un discurs al urii față de românii nemulțumiți care au ieșit în stradă.

Cele trei partide politice au încercat inițial să asocieze protestele cu AUR, apoi, când au văzut că se îngroașă gluma, au încercat o disociere, încercând să susțină că AUR ar fi doar profitorul acestor manifestații stradale.

Dar realitate de pe teren este cu totul alta. Nu trebuie să fii un mare specialist ca să constați că atunci când AUR apasă puțin pe accelerație mobilizarea este una importantă, chiar exemplară. Localități din România unde nu a ieșit aproape niciodată cineva în stradă, au cunoscut o mobilizare fără de precedent.

De altfel la toate protestele steagurile partidului și organizatorii locali au fost în primele rânduri. AUR a dominat protestele, chiar dacă nu a dorit să și le asume.

USR, PNL și PSD în continuare subevaluează, subestimează puterea noului partid politic. AUR duce un bun marketing politic, cel mai bun din România. Nu a fost în istoria de după 1989 un partid politic care să reușească să urce atât de repede în intenția de vot.

Oamenii din stradă nu sunt membri AUR, dar cu siguranță că sunt susținători ai AUR. Acești oameni sunt nemulțumiți și se radicalizează, devenind principalul mijloc de promovare a ideilor noului partid politic, idei care existau în societate dar erau ținute ascunse de către presa subordonată partidelor politice.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Alexandru Matei – ANCHETATORII.RO: „Avocații penalilor selectează viitorii judecători și magistrați ai României”

Matei Alexandru de la Anchetatorii.ro a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre investigațiile făcute în ultima perioadă și despre avocații penalilor care selectează judecătorii și procurorii din România. Urmăriți toată emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5gRcA7Bbtl/ “O anchetă realizată de mine împreună cu toată echipa de […]