Debut cu dreptul pentru Costel Enache pe banca lui „U”: Prima victorie pe teren propriu pentru „studenți” după 9 luni

Debut cu dreptul pentru Costel Enache pe banca lui „U”: Prima victorie pe teren propriu pentru „studenți” după 9 luni

Chiar dacă a fost condusă cu 1-0, trupa antrenată de Costel Enache a reușit să întoarcă scorul și să bifeze a doua victorie din acest sezon, 3-1 (2-1) împotriva celor de la Unirea Slobozia.

[ LA FINALUL ARTICOLULUI PUTEŢI VIZIONA REZUMATUL PARTIDEI ]

„Studenții” au început slab meciul și s-au văzut conduși încă din minutul 12. Toma a obținut un penalty după un duel în careu cu Inacio și tot el l-a executat pe Muțiu de la punctul cu var. Gavra a restabilit egalitatea în minutul 42, după un contraatac, iar Pîrvulescu, a dus scorul la 2-1 două minute mai târziu, acesta fiind și rezultatul primei reprize de pe Cluj Arena.

„Șepcile roșii” au revenit bine de la cabine și Ioan Filip, ajutat de o gafă uriașă a portarului Gurău, a stabilit scorul final în minutul 60, cu o lovitură de cap, primul gol în tricoul „studenților” pentru fostul dinamovist, iar Universitatea Cluj – Unirea Slobozia s-a terminat 3-1.

A fost primul succes al „studenților” pe teren propriu după aproximativ 9 luni, ultima victorie pe Cluj Arena a fost împotriva celor de la Concordia Chiajna, pe 13 noiembrie 2019, scor 2-1. După această partidă, „U” a urcat până pe locul 8, cu 6 puncte.

Costel Enache și-a felicitat jucătorii după meci și i-a mulțumit fostului tehnician Adrian Falub.

Debut cu dreptul pentru Costel Enache pe banca lui „U”: Prima victorie pe teren propriu pentru „studenți” după 9 luni, 3-1 cu Unirea Slobozia

„A fost exact așa cum m-am așteptat, știam că o să avem un joc greu. Îmi voi felicita jucătorii, știu că nu le-a fost ușor pentru meciul din seara asta, erau într-un dezechilibru mental, cu puțină lipsă de încredere. Toată lumea așteaptă mai mult de la ei.

Am găsit o echipă organizată, o echipă care se vede că a fost lucrată. Ăsta e meritul antrenorului de dinaintea mea. Mi-a fost foarte ușor să comunic cu jucătorii, în 3-4 zile nu putem face mari schimbări”, a declarat antrenorul lui „U”, Costel Enache.

El a mai spus că n-a fost cel mai spectaculos joc, dar era nevoie de „pasul ăsta mic în față” pentru a „putea clădi ceva pe rezultate bune”.

Etapa următoare, „studenții” vor evolua pe terenul celor de la Metaloglobus București, echipă aflată în acest moment pe poziția a 12-a în clasament.

Echipe de start:

„U” Cluj: Muţiu – Inacio Miguel, Luchin, Telcean, Neciu, I. Filip,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]