Dan Petrescu, nemulțumit de campania de achiziții a CFR-ului: “Lotul nostru este foarte subțire acum”

Dan Petrescu, nemulțumit de campania de achiziții a CFR-ului: “Lotul nostru este foarte subțire acum”

Antrenorul campioanei a vorbit despre lipsa de jucători cu care se confruntă, înaintea duelului cu ȚSKA Sofia din grupele Europa League.

CFR Cluj se pregătește să înceapă un nou sezon în Europa League, iar primul meci al “feroviarilor” va fi la Sofia, cu ȚSKA. Înaintea duelului din capitala țării vecine, Dan Petrescu s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziție și de campania de achiziții reușită de clubul din Gruia.

Pe de altă parte, tehnicianul “feroviarilor” i-a lăudat pe adversarii de la ȚSKA și transferurile reușite de bulgari.

“De sezonul trecut și până acum, noi am pierdut jucători importanți, mai ales un jucător pe care nu am avut timp să îl înlocuiesc, la mijlocul terenului (n.r. Mihai Bordeianu).

Ăsta este marele minus al CFR-ului în acest moment. Din păcate, campania noastră de achiziții nu a fost la fel ca cea a lui ȚSKA Sofia, care a luat nouă jucători foarte buni.

Lotul nostru este foarte subțire acum. La ei au venit jucători de la Watford, de la Lens, de la Bordeaux, de la Lille, iar noi am luate de… nici nu mai are rost să spun de unde. E clar, dacă iei jucători buni, ai pretenții, și eu sunt convins că cei de aici au pretenții”, a spus Dan Petrescu înaintea partidei, conform Digisport.

Partida dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia se va disputa astăzi, de la 19:55.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]