Dan Petrescu, înaintea partidei cruciale din Suedia: „Trebuie să facem un meci perfect”

Dan Petrescu, înaintea partidei cruciale din Suedia: „Trebuie să facem un meci perfect”

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a prefațat partida pe care formația sa o va disputa, joi seara, contra campioanei Suediei, Djurgarden.

Dan Petrescu se teme de stilul nordic al celor de la Djurgarden și spune că este greu ca suedezii să piardă pe teren propriu.

„Va fi un meci foarte greu. Sorţii n-au fost buni pentru noi, împotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci și în deplasare, pe acest teren sintetic. Trebuie să ne adaptăm şi nu este uşor să te adaptezi într-o zi şi să reuşeşti să joci mai bine decât campioana Suediei.

Nu va fi uşor, împotriva echipelor scandinave mereu am avut probleme şi preferam o echipă mai latină sau anglo-saxonă, cu un fotbal mai combinativ. Şi pentru ei este meciul cel mai important. Trebuie să facem un meci perfect”, a declarat antrenorul „feroviarilor”, Dan Petrescu.

Tehnicianul a mai afirmat că va fi un meci de luptă și că Djurgarden este favorită la calificare, pentru că va juca acasă.

„Chiar dacă șansele sunt 50%-50%, terenul propriu şi faptul că e sintetic fac ca ei să fie favoriţi. Cred că sunt foarte mulţi jucători periculoşi la adversari, mai ales cei de atac”, a explicat Petrescu.

Antrenorul CFR-ului a vorbit și despre situația lui Ciprian Deac, care a revenit la antrenamente după o accidentare.

„Deac se antrenează, dar rămâne de văzut dacă va fi bine la meciul de mâine. Are experienţă şi calitate, dar nu ştiu dacă va fi de ajuns. Sper să iau decizia corectă în ceea ce îl privește”, a adăugat Dan Petrescu.

Meciul Djurgarden – CFR Cluj este programat, joi, de la ora 20.00, în turul trei preliminar al Ligii Europa.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

‘Guvernul meu’ pune lacătul pe Valea Jiului. Minerii, lăsați pe drumuri… – 60m.ro

Distribuie acest articol! Toţi cei 700 de angajaţi ai Termocentralei Mintia, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au fost concediaţi colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de 1.477 de salariaţi. Anterior, 777 de mineri de la exploatările de huilă din Valea Jiului au fost disponibilizaţi din cadrul CEH, […]