Dan Petrescu cere transferuri după calificarea în grupele Europa League: “Mai vreau trei jucători până duminică”

Dan Petrescu cere transferuri după calificarea în grupele Europa League: “Mai vreau trei jucători până duminică”

Antrenorul campioanei a anunțat că își dorește mai mulți jucători pentru a se putea lupta atât în campionat, cât și în competiția europeană.

CFR Cluj a trecut fără emoții de campioana Finlandei, KuPS Kuopio, scor 3-1, și s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în grupele Europa League. La finalul partidei, Dan Petrescu a tras un semnal de alarmă și a anunțat că își dorește să își îmbunătățească lotul cu încă trei fotbaliști.

“Sper să facem meciuri bune în grupele Europa League, să facem istorie și să mergem mai departe. Dar în momentul acesta nu mai avem același lot numeros din sezonul trecut. Am mai făcut acest apel și sper să mai aducem 2-3 jucători până duminică. Nu cred că facem față pe ambele fonturi.

Vor fi meciuri în cupele europene, iar eu și șefii lui CFR Cluj vrem să câștigăm campionatul. Nu mai e așa ușor. Contra Chindiei nu am arătat așa bine. Soluțiile nu au fost ceea ce mi-am dorit.

Mai vreau trei jucători până duminică! Vreau să abordăm bine toate meciurile! Nu e un reproș pentru conducere. Șefii știu dorințele mele! Da, aș vrea un fundaș central și un mijlocaș de creație”, a declarat Petrescu la Look Plus.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

Prețurile apartamentelor s-au majorat și în luna mai

La fel ca în celelalte două luni de primăvară, prețurile locuințelor din România s-au menținut pe o traiectorie general ascendentă și în luna mai. Astfel, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată, la nivel național, de vânzătorii de apartamente (noi și vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, ajungând la un nivel de 1.406 euro pe […]