Dacian Cioloș: nu sunt rezultatele pe care USR PLUS le-a așteptat

Dacian Cioloș: nu sunt rezultatele pe care USR PLUS le-a așteptat

Dacian Cioloș consideră că rezultatele nu sunt cele așteptate de către partidul său și este nevoie să analizeze ce anume a supărat electoratul român.

Cu toate acestea nici el și nici Dan Barna nu au de gând să părăsească conducerea partidului, deși este evident că vina aparține celor doi:

„Rezultatele pe care le vedem nu sunt cele pe care le-am așteptat pentru România și, sincer, nu sunt cele pe care le-am așteptat pentru USR PLUS.

Ca să fie clar: responsabili nu sunt alegătorii.

Împreună cu colegii din USR PLUS trebuie să analizăm la rece și să înțelegem de ce prezența la vot a fost atât de scăzută.
Putem intui o parte dintre motive: de la alegerile desfășurate în plină pandemie la restricții cu privire la locul în care se poate vota care își au rădăcina în legea electorală.

Dar va trebui să discutăm și despre încrederea oamenilor în ofertele noastre electorale, despre motivarea lor în a ne încredința votul, despre greșelile pe care le-am făcut în ultimele luni.

Acum avem o responsabilitate mare față de guvernarea țării și de formarea rapidă a unei majorități solide reformiste în Parlament.

Obiectivul acum este să dăm României un guvern competent și capabil să producă reformele de care țara are atâta nevoie. Avem patru ani să vă convingem prin faptele noastre.”

 • Câți candidați, tot atâtea promisiuni. Cu ce proiecte merg viitorii deputați și senatori de Cluj în Parlament?

  Câți candidați, tot atâtea promisiuni. Cu ce proiecte merg viitorii deputați și senatori de Cluj în Parlament?

  Publicația online Recorder i-a intervievat pe candidații din Cluj cu șanse să ajungă în Parlament, cu puține zile înainte de alegeri. Majoritatea au reușit să își asigure un loc în viiitorul parlament, dar nu au lipsit surprizele: Ilie Alin Coleșa va reprezenta în parlament Clujul din partea partidului AUR. 

 •  » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

  Articole similare

  VIDEO Președintele Braziliei, primul care „sparge gheața” după plecarea lui Trump: „Virusul Covid-19 a fost creat în laborator pentru a lansa un război chimic și bacteriologic”

  VIDEO Președintele Braziliei, primul care „sparge gheața” după plecarea lui Trump: „Virusul Covid-19 a fost creat în laborator pentru a lansa un război chimic și bacteriologic”

  De Cătălin Vușcan  /   Știri   /   Publicat: Joi, 06 mai 2021, 12:16   /   Actualizat: Joi, 06 mai 2021, 12:22   /   0 comentarii   france24 AFP Português a postat recent un videoclip unde Președintele Braziliei, Jair Bolsanoro, în cadrul unei conferințe de presă, a declarat că virusul covid provine […]